Kulcsszó keresés /


BVLGARI All Blacks Endurer Chronogarph

  • 2011. augusztus 10.

A Bvlgari összefogott Új Zéland nemzeti rögbi csapatával, a nagyszerű All Blacks-el. Az olasz luxusmárka a Baselworld kiállításon mutatta be az új All Blacks órát, az Endurer Chronosprint All Blacks Special Edition modellt.

olvass tovább

Jazzy Lounge 3 - Spirit Edition

  • 2011. július 08.

Megjelent a 90.9Jazzy Rádió legsikeresebb CD sorozatának újabb fejezete. 18 dal a jazz legmodernebb ágazatából, amely feltölt és inspirál. A lemezen a műfaj olyan előadói hallhatók, mint Mo Horizons, Matt Monroe, Tape Five, Mystic Diversion.

olvass tovább

Vertu Constellation Quest Carbon Fiber Edition

  • 2011. június 18.

A Vertu piacra dobta Constellation Quest okostelefonjának különleges, szénszálas ötvözetből készült változatát. A Vertu Constellation Quest Carbon Fiber Edition hátlapja és hangszóró része szénszál, a készülék váza PVD-bevonatú recézett rozsdamentes acél, így garantált a hosszú élettartam. A telefon rozsdamentes acél és 18 karátos arany keretes változatban kapható.

olvass tovább

Tag Heuer Hackett London Limited Edition órák

  • 2010. október 01.

A svájci óragyártó cég, a Tag Heuer és a brit férfidivat tervező/kiskereskedő cég, a Hacket London összefogtak, hogy létrehozzanak két, a Hackett kronométerein alapuló, limitált szériás Tag Heuer Carrera karórát. A két cég közti kapcsolat azért is érdekes, mert a Hackett alapvetően a stílusos brit ruhákkal, míg a Tag Heuer nagyrészt a klasszikus/időtálló stílusos sportórák gyártásával foglalkozik.

olvass tovább

Aranyos iPad!

  • 2010. augusztus 20.

iPad Supreme Gold Editiont Stuart Hughes álmodta meg. Jelenleg ez a világ legdrágább iPad-ja a maga 180 ezer fontos vételárával. Limitált számban készült el, vagyis mindössze csak tíz darab kapható belőle a világon.

olvass tovább