Kulcsszó keresés /


Mit tegyünk, amíg tart a bikiniszezon?

  • 2014. július 20.

Sok cikket, tanulmányt lehet ilyenkor nyár közepén olvasni, hogy miért kell azonnal, nyomban elkezdeni diétázni. Rossz hírünk van, a nyári szuper alakért nem most kell elkezdeni a visszafogott táplálkozást. Mit tehetünk ilyenkor akkor, mikor már lekéstünk arról, hogy formába hozzuk magunkat a strandszezonra?

olvass tovább

Beach style Brazíliából

  • 2013. augusztus 04.

Valódi vadregényes tájra kalauzol el bennünket a brazil Plaza Magazine fürdőruhás divatanyaga. Lássuk miben feszítenek a strandolni vágyók az őserdő melletti parton.

olvass tovább

Országos strandmustra

  • 2012. július 19.

Ha a besötétített, klimatizált szoba helyett a természetet és a hűsítő vizeket választanád, van pár tippünk. Indul az országos strandmustra.

olvass tovább

Nyári kalóriatáblázat

  • 2012. június 06.

Napok kérdése és itt az igazi strandszezon. A vízparti büfék általában nem az egészséges életmódot támogatják, ezért egy kalória táblázattal buzdítunk önmérsékletre.

olvass tovább

Hozzámentem a …

  • 2012. február 18.

Pár évvel ezelőtt egy nyaraláson a medence mellett olvasgattam a nyugágyamban, a párom pedig elment innivalót hozni s közben nézelődött a vendégek között. Van két magyar rajtunk kívül itt a strandon, két lány – mondta, amikor visszaérkezett két koktéllal a kezében.

olvass tovább

Ahol még van nyár - Grant Legassick fotói

  • 2011. augusztus 03.

Grant Legassick már régóta az egyik kedvenc fotósunk, ha pedig Afrikáról van szó, akkor nálunk ő az etalon. A vízalatti fotózás eddig nem tartozott a főprofiljai közé, júliusban azonban úgy látszik valamiért bepörgött, így egy Dél-Afrikai strandon a szörfösök játékát kezdte követni, s kattogtatni a gépét. Az eredmény? Magáért beszél. Csodálatos képek születtek.

olvass tovább