Kulcsszó keresés /


Tag Heuer Monaco V4 Titanium Ruthenium & Ceramic

  • 2011. december 03.

A Tag Heuer legújabb karórája, a Monaco V4 Titanium Ruthenium & Ceramic titánium tokkal, ruténium bevonatú számlappal és kerámia betétekkel érkezik. Az órát szíjhatásos szerkezet működteti, fehér visszacsévélő szíjakkal kiegészítve, melyek speciális fehérpolimerből készültek. Az óraszíj krokodilbőrből készült, amit antracit kézvarrás és bőr bélés tesz teljessé. Az óra mindössze 200 példányban készül, és kizárólag a Tag Heuernél lesz kapható.

olvass tovább

Tag Heuer Hackett London Limited Edition órák

  • 2010. október 01.

A svájci óragyártó cég, a Tag Heuer és a brit férfidivat tervező/kiskereskedő cég, a Hacket London összefogtak, hogy létrehozzanak két, a Hackett kronométerein alapuló, limitált szériás Tag Heuer Carrera karórát. A két cég közti kapcsolat azért is érdekes, mert a Hackett alapvetően a stílusos brit ruhákkal, míg a Tag Heuer nagyrészt a klasszikus/időtálló stílusos sportórák gyártásával foglalkozik.

olvass tovább

Aquaracer kollekció a TAG Heuer-től

  • 2010. július 17.

Az Aquaracer karórák koncepciója a vízi sportok követelte pontosság kielégítésén alapszik. Az 1982-ben bemutatott kortalan 2000-es család formájára és jellemzőire alapozva a TAG Heuer órásmesterei egy olyan eredeti és reprezentatív sportórát alkottak, amely 300 méteres mélységig vízálló.

olvass tovább

Tag Heuer Monaco LS Chronograph Calibre 12 karóra

  • 2009. augusztus 17.

A tervtől a megvalósításig – majdnem. Az utóbbi években mindig lázba hoztak a Baselworldben bemutatott Tag Heuer Monaco karórák tervei. Ám ahelyett, hogy azok közül akár egy is elkészült volna (néhány kivétellel), itt van a Monaco LS Chronograph Calibre 12 nevű modell, ami olyan, mint egy önmagában megvalósíthatatlan „megtervezett autó végleges formája”.

olvass tovább