Kulcsszó keresés /


Csúcsborok a csúcsmustrán

  • 2011. június 03.

A hazai borszakma legnagyobb presztízsű megmérettetésének, a Pannon Bormustrának június 2-án, a Budai Gourmet fesztiválon hirdették ki a végeredményét. 112 pincészet 270 nevezett borából 15 vörös, 15 fehér, 13 édes csúcsbor készítője vette át az elismerést jelző oklevelet. Idén a legjobb vétel kategóriában is hirdettek eredményt és 3 különdíjas bort is ünnepeltünk.

olvass tovább

Budai Gourmet: a szakma legjava

  • 2011. május 27.

Június első hétvégéjén a Millenárisba várja a minőségi gasztronómia iránt érdeklődő nagyközönséget a Budai Gourmet. A rendezvényt egy szakmai nap vezeti fel: június 2-án a szervezők oda várják a szakma színe-javát, hogy ismerkedhessenek, barátkozhassanak. Ezen a napon derül fény arra is, melyek lettek a csúcsborok a Pannon Bormustrán.

olvass tovább

Mesterkurzusok a Budai Gourmet-n

  • 2011. május 24.

Napjainkban egyre többet hallani a természethű borokról, de mit is jelent ez valójában és mely borok tartoznak ebbe a kategóriába? Erről a témáról hallhatunk egyedülálló előadást Isabelle Legeron Master of Wine tolmácsolásában, aki a természethű borok szerelmese és elismert szakértője. Az előadásokon természetesen belekóstolhatunk a kategória legizgalmasabb boraiba is.

olvass tovább

Pannon Bormustra: Lezárult a nevezés, jöhet a verseny

  • 2011. május 07.

Lezárult a nevezés hazai borszakma legnagyobb presztízsű versenyére, a Pannon Bormustrára. A borok most arra várnak, hogy a hazai szakemberekből és a neves nemzetközi ítészekből álló zsűri kiválassza közülük a legjobbakat. Május 11-13 között ez megtörténik, s a díjakat a Budai Gourmet-n adják át, június elején.

olvass tovább

DEGUSTA borok & finomságok

  • 2011. március 09.

Múlt év végén új gourmet bolttal gazdagodott Budapest, a Királyhágó tér környéke. A Degusta - Borok & Finomságok remekül illeszkedik a budai tér körüli pékségek, zöldségesek és bioboltok sorába. A kínálat gerincét hazai termelőktől beszerzett minőségi élelmiszerek adják. A tulajdonosok a Slow Food mozgalom követőiként kiemelt szerepet szánnak a magyar kistermelők termékeinek.

olvass tovább

6. Budai Gourmet Bor és Jazznapok

  • 2010. május 06.

Idén már a hatodik alkalommal rendezik meg a Budai Gourmet Bor és Jazz napok a Budavári Királyi Palotában. A háromnapos rendezvényen idén Soproni borvidék a díszvendég. Bemutatkozik a Budai Gourmet Bor és Jazz napok.

olvass tovább

Megvannak a nyertesek

  • 2010. április 30.

A Stylemagazin és a Selection.hu közös nyereményjátékának sorsolása lezajlott! Nyerteseink neve és nyereménye itt olvasható.

olvass tovább