Kulcsszó keresés /


Sokan terveznek lakásfelújítást

  • 2013. június 11.

Tízből hét család tervez valamilyen lakásfelújítást a következő öt évben. A 18-35 évesek közül pedig minden harmadiknak van lakásterve, többségük az első lakás megvásárlását tervezi

olvass tovább

30 millió eurós megállapodás Appeninnél

  • 2013. június 03.

Az Appeninn Holding Nyrt. euró alapúra váltja ingatlanportfóliójának svájci frank alapú hitelállományát az Erste Bankkal megkötött, 30 millió eurós keret-megállapodás alapján. A cégcsoport kedvezőbb feltételekkel, sikeresen restrukturálta hitelállományának ezen részét, a finanszírozási időtáv egységesen 10 évre változott.

olvass tovább

Két új luxusbolt nyílik az Andrássy úton

  • 2012. január 17.

Két új butik nyílik az Andrássy úton – hivatkozik az Ingatlanhírek.hu a Napi Gazdaság cikkére. A luxus boltok központjának számító budapesti sugárúton az óragyártó Hublot, és a bőrárukról és drága írószerekről híres francia S.T. Dupont nyit hamarosan üzletet.

olvass tovább

Mozi: alkoholista szerepben tündököl Johnny Depp

  • 2011. december 06.

Egy zaklatott életmódot élő new yorki újságíró, Paul Kemp (Johnny Depp) a nagyvárosi zsivajból kiszabadulva Puerto Rico csodás szigetére megy, hogy egy helyi lapnak publikáljon. Paul hamar belerázódik a sziget rumfűtötte életvitelében, és össze is barátkozik két ingatlanfejlesztési ügynökkel, Chenault-tal és Sandersonnal.

olvass tovább

Álmok otthona

  • 2011. október 07.

Ki ne szeretne olyan házba, lakásba költözni a családjával, melyet joggal mondhat álmai otthonának. Az dörzsölt vásárló ilyenkor az ingatlanközvetítő minden rezdülését figyeli, hol, mikor, miért hallgat el valamit. Ám a legtöbbünk álmában sem gondolná, hogy olyasmi is megtörténhet mint az Atenton házaspárral...

olvass tovább

5 milliárdért eladó II. Rákóczi Ferenc párizsi kaszinója és bordélya

  • 2011. július 23.

A párizsiak sekélyes történelemtudásának köszönhetően-, a nagyságos fejedelem Louvre-ra néző Szajna-parti luxuspalotájáért – a XX. század első feléhez képest - most nem számolnak fel „történelemi értéknövelő díjat.” Ettől függetlenül mélyen a zsebébe kell annak nyúlnia, aki birtokolni szeretné az 1281 négyzetméteres házat.

olvass tovább

Kuba sem a régi: Jövőre már autót is vehetnek a kubaiak

  • 2011. július 07.

A kubai kormány a múlt héten új információkat szivárogtatott ki egy most készülő törvénytervezetet illetően, miszerint jövőre lehetőség lenne gépjárművek és ingatlanok adás-vételére. Ehhez hasonló intézkedésre 50 éve nem került sor a latin-amerikai országban.

olvass tovább

Kultúrház a Hollywood-felirat alatt

  • 2010. április 26.

A Lee-hegyen látható, legendás "Hollywood" felirat eredetileg nem a filmipar fellegvárát, hanem egy egyszerű ingatlanfejlesztési projektet reklámozott. A hegyoldal története 2008-ban, ezen a vonalon folytatódott: a terület tulajdonosa lakóparkot épített volna a csúcsra, de a projekt elvérzett a látványt féltő helyi lakosok ellenállásán.

olvass tovább