Kulcsszó keresés /


8 szuper app Instagram-függőknek

  • 2015. szeptember 09.

Neked is az az első dolgod reggel, hogy csekkolod a közösségi oldalakat? És Te is hosszú perceket töltesz azzal, hogy kicsinosítsd a képeidet, mielőtt feltennéd őket az Instagramra? Akkor jó hírünk van! Összeszedtük Neked azokat az appokat, amik elengedhetetlenek a felhőtlen Instagram használathoz.

olvass tovább

A Samsung az IKEA-val közösen népszerűsíti a vezeték nélküli töltést

  • 2015. március 05.

A Samsung és az IKEA az eszközcsatlakoztatás új korszakába kalauzol minket azzal, hogy a Wireless Power Consortium (WPC) nevű iparági szövetséggel együttműködve forradalmi, és mégis az IKEA praktikumát ötvöző mobil töltési lehetőséget kínál. A Samsung újonnan bemutatott készülékei a Galaxy S6 és az S6 edge a világon először kínálnak olyan beépített vezeték nélküli töltési technológiát, amely legkülönbözőbb töltőállomásokkal is kompatibilis. Az új Samsung okostelefonoknak, valamint az IKEA vezeték nélküli töltésre alkalmas bútorcsaládjának köszönhetően a felhasználók a közeljövőben egy kábelektől és konnektoroktól mentes otthonban találhatják magukat.

olvass tovább

Samsung legújabb okostelefonja, a Galaxy S5

  • 2014. április 11.

Április 11-én érkezik a magyarországi üzletekbe a Samsung csúcskészüléke, a Galaxy S5. A régóta várt okostelefon kiemelkedő újdonságai közé a csúcstechnológiás kamera, a villámgyors WiFi és mobilinternet, a személyre szabható fitnesz alkalmazások, valamint az új készülékvédelmi funkciók tartoznak.

olvass tovább

Az első lezsugorított zászlóshajó mobil

  • 2014. január 16.

A SONY új készülékével megváltoztatja az aktuális lekicsinyített mobilok trendjét: Eddig szinte az összes nagyobb cég csinalt "csúcs" készülékéből egy mini változatot (Galaxy S4 mini, Htc ONE mini, stb.). Ezekkel a készülékekkel az a baj, hogy nem csak méretüket kicsinyítették le, de jelentősen le is gyengítették őket. Rosszabb kamera, gyengéb processzor, kevesebb RAM...

olvass tovább

A Mobiltelefon 40 éve

  • 2013. április 08.

Idén négy évtizede, hogy használatba került az első mobiltelefon, Martin Coopernek köszönhetően. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy napjainkban már elképzelhetetlen a hétköznapi élet az egyre okosabb telefonok nélkül.

olvass tovább