Kulcsszó keresés /


Boys Don’t Cry: (Egy) Férfi szempont(ja)

Beszélgetek. Egyik Hölgy ismerősöm panaszkodik, hogy miután eltöltött egy romantikus hétvégét egy vonzó férfival, a fickó felszívódott. Pedig, ami időt együtt töltöttek, azt láthatóan és érezhetően mindketten élvezték. Nem érti. És persze piszkálja a fantáziáját. Mert ő már úgy elképzelte… Közbekérdeztem, hogy mit is képzelt el?

olvass tovább

Bakancslistánk új szereplői: Alternatív úti célok

  • 2017. január 14.

Vannak úti célok, amelyek legtöbbünk bakancslistáján szerepelnek: romantikázni Párizsban, bebarangolni a Grand Canyont, safarira menni Afrikában, stb. Ezeket a helyeket, élményeket okkal magasztalja mindenki, mi azonban olyan testreszabott alternatívákat gyűjtöttünk most össze, amelyek nem feltétlen bukkannak fel az utazási irodák prospektusaiban.

olvass tovább

A világ 10 legromantikusabb turisztikai látnivalója

  • 2016. szeptember 12.

Nem titok, hogy vannak olyan országok, amelyek szinte a turistákból élnek. És nem titok az sem, hogy mindannyian szeretünk utazni, és elképesztő, retinánkba égő helyszíneken barangolni. Egy útikönyv nemrég összeállította azt a toplistát, amely a világ 10 legromantikusabb turisztikai helyszínét tartalmazza. Szeretnéd meglepni szerelmed egy utazással? Tessék, itt egy tökéletes súgó!

olvass tovább

Keresd a nőt! - Cameron Diaz 44 éves

Az örök tini, a népszerű komika, a vagány, a szabad és a széles mosolyú Cameron Diaz 44 éves lett. Rengeteg filmben szerepelt, javarészt romantikus komédiákban, és az is tény, hogy több Arany Málnát vihetett haza, mint elismerést, de ez népszerűségéből mit sem von le. Az ő stílusalbuma a fiatalos dekadenciát dicséri. Lapozz velünk!

olvass tovább

22 kedvelt célpont nászutasoknak

  • 2016. július 08.

Türkizkék tenger, romantikus hajóút vagy éppen ókori romok? Mindenkinek mást jelent az ideális nászút. Nehéz olyan úti célt találni, ahol a kikapcsolódni vágyók és a kalandorok is megtalálják a saját elképzeléseiknek való programokat. Pontosan ezért összegyűjtöttük az elmúlt évek 22 legkedveltebb nászutas célpontját, hogy könnyebb legyen a választás!

olvass tovább

Románia kiesett

  • 2016. június 19.

Albánia története során először nyert mérkőzést Eb-n és ezzel csoport harmadikként továbbjutott. Ezzel eldőlt hogy Románia kiesett.

olvass tovább

Engedd el, ha nem szeret…

Szerelem. Amikor ezt a szót meghalljuk, mindenkinek egyből valamilyen csodálatos érzés ugrik be. Egy szép emlék, egy romantikus film, egy boldog pillanat. De mi van azzal a szerelemmel, ami viszonzatlanul marad? Ahol a boldogságot a szomorúság váltja fel. A szeretetet pedig a pillanatnyi öröm, ami arra a rövid időre korlátozódik, amikor pár órát a másikkal tölthetsz.

olvass tovább

Szeretlek, de nem lehetek melletted

Egy férfi és egy nő megismerkedése, és egy kapcsolat felé indulása, mindig a legszebb és legizgalmasabb időszak. Finoman puhatolózunk, hogy milyen a másik, mire vágyik és mi az, amiért pont minket választ. Romantika és szenvedély, ez mozgat mindenkit, pont annyira, mint a filmekben.

olvass tovább