Kulcsszó keresés /


Küzdelemtől szenvedésig

  • 2013. január 15.

Szerbia és Spanyolország 100 %-os teljesítménnyel jutott tovább. Magyarország a horvátokkal küzödött a csoportban, de sajnos csak szenvedett a csapat. 30-21-re kikaptunk.

olvass tovább

A Springfield online üzletet nyit Magyarországon

  • 2011. augusztus 18.

2011. augusztus 18.: Augusztustól már nálunk is lehet interneten vásárolni a Springfieldben. Az első SPF online üzlet 2010-ben nyílt Spanyolországban, majd Portugáliában és a Benelux államokban. Most a magyarországi és lengyelországi e-shopok megnyitásával már összesen huszonkét országban lehet SPF termékeket vásárolni az interneten.

olvass tovább

A Cargomoda sztorija

  • 2011. augusztus 04.

Két évvel ezelőtt egy srác a magyar tél elől Spanyolországba menekült hogy aztán ott három hónapig önkénteskedjen. Egy barcelonai városnézés alkalmával meglátott egy Maians cipőt egy kirakatban és teljesen beleszeretett.

olvass tovább

A Földközi tenger királynője - Barcelona

  • 2010. április 30.

A Katalónia fővárosát látnod kell. Igen, ezt veheted felszólításnak is - ha nem vagy ellensége a tökéletes kikapcsolódásnak. Gaudi városa számtalan építészeti remekművével több napos kikapcsolódást ígér.

olvass tovább

Finca Cortesin Hotel - Malagában

  • 2010. április 19.

Finca Cortesin Hotel egy olyan üdülőhely, amely minden tekintetben kielégíti az ide látogató emberek luxusigényét. A különleges, és kifogástalan berendezéseket, amit ebben a szállodában láthatnak, biztos nem felejtik el soha többet.

olvass tovább