Kulcsszó keresés /


Főnöki illat

  • 2014. január 15.

Magába zárva egy férfi személyes küldetését a siker iránt, egy évtized alatt a BOSS Bottled egy klasszikus illattá vált, mialatt mindvégig modern és jelentős maradt a mai kor sikeres és az ambíciózus férfiúja számára is.

olvass tovább

Egy másik nő, nem ugyanaz

  • 2013. szeptember 01.

Mari, én sok évvel ezelőtt nem így voltam. Nem jött értem fekete nagy kocsi, nem ilyen ruhákban jártam és az eszcájgot sem a végénél fogtam meg, ahogy azt a nagyságos úri házaknál illik, hanem középen, mint az újonc cselédlányok, akik még nem lesték el a méltóságos asszonyuktól, hogyan is kell tartani a villát.

olvass tovább

Ó, a nagyi libamáj-ételei!

  • 2013. augusztus 28.

Bizonyára mindannyian emlékszünk azokra a hétvégi délelőttökre, amikor a nagyi a konyhában sürgött-forgott, és közben kedvenc ételeinket készítette el nekünk. Ha becsukjuk a szemünket, a mai napig fel tudjuk idézni a libamájból készült, ízletes ételek illatát. Itt az idő, hogy újra megkóstoljuk ezeket, például szeptember 6-8. között, a budapesti Erzsébet téren.

olvass tovább

Casta az új olasz mamma

  • 2013. augusztus 09.

Laetitia Casta az arca Dolce&Gabbana új illatának, az Intense-nek. Az orientális virágos illat a narancsvirág és tubarózsa jegyeit tartalmazza főként, ezáltal egy valódi, szenvedélyes, nyári esszenciát lopva az üvegcsékbe. A fotósorozatot Mario Testino készítette.

olvass tovább

Gaultier a bőröd alá hatol!

  • 2013. május 15.

2013 nyarára a Jean Paul Gaultier illatok a Couture divat világából merítettek ihletet, a tetoválásból. Ezt a testművészetet kombinálva a divat kódjaival Jean Paul Gaultier ismét a tőle megszokott lázadással alkotta meg új termékeit.

olvass tovább

Szerelem, szenvedély, szépség és vágy

  • 2013. március 11.

Ezek a legfontosabb jellemzői a Versace új férfi illatának. A tökéletes férfi test összeolvad a görög mitológiával és a klasszikus szobrászattal, ami már kezdetek óta jellemzi a Versace világát. EROS, a szerelem Istene, akinek nyilától és íjjától képesek az emberek szerelembe esni. A VERSACE EROS az erős, határozott férfiak illata, akik szenvedélyük és önmaguk ura.

olvass tovább

A visszafogott elegancia etalonja

  • 2013. március 04.

Mértéktartó, modern, férfias. David Beckham a kivételes stílus és ízlés megtestesítője. David laza nagyvárosi stílusa ihlette új, limitált kiadású illatát: az Urban Homme-t.

olvass tovább