Kulcsszó keresés /


A világ 25 legnépszerűbb turistalátványossága

  • 2016. június 04.

Mint minden évben, a TripAdvisor idén is összegyűjtötte, majd rangsorolta a világ legnépszerűbb turistalátványosságokat a felhasználók véleménye és szavazatai alapján. Az idei lista meglehetősen érdekes és kalandos látnivalókkal, helyszínekkel kecsegtet, így aki idén különleges nyaralást tervez, annak mindenképpen érdemes a következő listából szemezgetnie!

olvass tovább

Mi kell egy jó túrához? Első rész

  • 2016. április 15.

Mivel többen is kérdeztétek a Touratech Budapest munkánk miatt, hogy mi kell egy jó motoros kalandhoz, ezért megpróbálok írni több jó összefoglalót. Most nem a bankkártyával, szállodáról-szállodára utazó közönségre gondoltunk, mert ugye az egy másik műfaj.

olvass tovább

Csak szexre kellesz

Manapság az ismerkedés teljesen más, mint a régi időkben. Ritka az udvarlási folyamat, és ritka az, hogy küzdeni akarjanak egy nő kegyeiért. Helyette vannak éjszakai hívások, üzenetek: "Gyere át!" , "Átmegyek". És bár ismerkedni könnyebb, mély kapcsolatot kiépíteni annál nehezebb. A könnyű kalandokat követően pedig a kijózanító másnapon, jönnek a kérdések, miért csak ennyire kellettem?

olvass tovább

Amerikából jöttem, avagy az öt legjobb dolog az USA-ban, kicsit másképp

  • 2015. szeptember 22.

Most nem fogok útmutatót nyújtani a keleti part látványosságaihoz, egyfajta Mit és mit ne nézz meg, ha Amerikában jársz zsebkönyvként szolgálva. Nem fogom betűkké formálni véleményemet sem a szabadtéri moziról a Central Parkban, sem a latino Miamiról, sem arról, hogy a Top of the Rock Observatory miért éri meg jobban, mint az Empire State Building – ezeket talán majd egy másik írásban. Ez alkalommal egy túlon túl szubjektív, élményalapú beszámolót olvashattok az Amerikában töltött három hónapomról.

olvass tovább

Júdás

  • 2015. július 25.

Holnap van. Méghozzá holnap este. Az a holnap, amiről tegnap éjjel, amikor a kezemet fogtad, azt hazudtad sosem fog eljönni, csak ne siessek már annyira. Szép hazugság, és csak egy azok közül, amiket tegnap este tőled hallottam. Sosem találnád ki, de épp rólad írok, amíg te alszol. Feltehetőleg a barátnőd mellett. Igen, amellett a barátnőd mellett, akit nekem letagadtál. Nem kevesebbszer, mint háromszor. Tudod azt hittem, én vagyok az áruló, aztán rá kellett jönnöm, te voltál a Júdás.

olvass tovább

Házasok a világ körül

  • 2015. május 14.

Egy finn-norvég házaspár, Samuel és Hildegunn kalandjai akkor kezdődtek, amikor összetalálkoztak egy Hawaii esküvőn. Sorsuk megpecsételődött: hamarosan eljegyezték egymást Párizsban, majd nem sokkal később már a saját esküvőjüket tartották Normandiában. Ekkor döntötték el, hogy másképp is lehet élni: a gyönyörű pár azóta nem nyugszik, inkább bejárják együtt az egész világot.

olvass tovább

Ismerd meg Izlandot!

  • 2015. április 16.

Izland egy gyönyörű ország. Sőt, a legtöbb látogató szerint olyan, mintha az ember egy másik világba csöppent volna! Izland kopár vidékeit itt-ott felbukkanó lávakőzetek, fényes zöld moha, meleg források, tornyosuló vízesések, gleccserek és vulkánok törik meg. Tökéletes hely minden kalandvágyó utazó számára, hiszen csodálatos kalandokban lehet részük a legbátrabbaknak. Hogy pontosan mikben, azt az alábbi 32 képben mutatjuk meg!

olvass tovább

Ketten a világ körül

  • 2015. április 15.

Fiatalok, gyönyörűek és gazdagok. Jay Alvarez és Alexis Rene mesébe illő élete egzotikus tájakon és csodás kalandokon át vezet: hol helikoptereznek, máskor hegyet másznak, hullámszörföznek, vagy éppen csak egy hotelben pihennek. Életüket pedig napról napra dokumentálják az interneten, hogy mi is beleláthassunk egy kicsit.

olvass tovább

Utazás vékony pénztárcából

  • 2015. április 11.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy luxus nyaralásokon vegyen részt. Ennek ellenére nem kell lemondanod arról, hogy új helyeket fedezz fel. Csupán néhány tippet kell betartanod ahhoz, hogy alacsony költségvetésből utazhass. Kalandra fel!

olvass tovább