Kulcsszó keresés /


Utolsó érintésed

Ahogy kinyitom, a szoba ablakát érzem az eső illatát és végig fut rajtam egy érzés. Egy érzés, amit a tegnap hagyott maga után. A szobában a ruhák ledobálva. A tegnap viselt pólómon még érzem most is az illatod, de a fájdalmam miatt inkább csak elhajítom… Bárcsak a világ másik végéig tudnám dobni és vele együtt az érzést is, ami bennem kavarog.

olvass tovább

15+1 népszokás és hidelem az újévre

  • 2017. január 01.

Szilveszter éjszakáján sokan csinos ruhába bújunk, pezsgőt iszunk, ünnepelünk, de kevéssé őrizzük a régi hagyományokat. Pedig számos érdekes hiedelem és népszokás létezik az újév napjára. Lássuk, melyek voltak a legnépszerűbb babonák – hiszen van, amit most is érdemes lenne betartani!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: november 18-20.

Megérkezett az igazi ősz, ami már nem csak hűvös, ám napsütéses reggelekkel, hanem gyakran napokig tartó esővel és hideggel örvendeztet meg minket. Éppen ezért egyre inkább tanácsos beltéri programokat keresni, és megbarátkozni a gondolattal, hogy a szabadban lassan már csak a fél ruhatárunkat magunkra aggatva tudjuk a szabadidőnket eltölteni. Ezen a hétvégén rengeteg program közül válogathatunk, legyen szó koncertekről, gasztronómiai eseményekről, érdekes előadásokról vagy éppen sportolásról.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: november 11-13.

Megérkezett az igazi ősz, ami már nem csak hűvös, ám napsütéses reggelekkel, hanem gyakran napokig tartó esővel és hideggel örvendeztet meg minket. Éppen ezért egyre inkább tanácsos beltéri programokat keresni, és megbarátkozni a gondolattal, hogy a szabadban lassan már csak a fél ruhatárunkat magunkra aggatva tudjuk a szabadidőnket eltölteni. A programok ezen a hétvégén leginkább a gasztronómia szerelmeseinek kedveznek, azonban koncertekben és bulikban sem lesz hiány.

olvass tovább

Dress code: az elvárt öltözék protokollja

  • 2016. október 28.

Rendkívül kínos, amikor egy partin nem a megfelelő ruhát viseled. Ha a többség csinos koktélruhában feszít, te pedig a kiskosztümödet öltötted magadra, akkor könnyedén a figyelem középpontjába kerülhetsz, csak épp nem úgy, ahogy te szeretted volna.

olvass tovább

Hétvégi programajánló - október 29-30.

Megérkezett az igazi ősz, ami már nem csak hűvös, ám napsütéses reggelekkel, hanem gyakran napokig tartó esővel és hideggel örvendeztet meg minket. Éppen ezért egyre inkább tanácsos beltéri programokat keresni, ám azok, akik szívesen öltenek fel több réteg ruhát és nagy meleg sálakat, szabadtéri rendezvények között is tudnak még válogatni. Most különösen jó hír, hogy a keddre eső november 1-jei ünnepnek köszönhetően egy négy napos hosszú hétvége elé nézünk, amikor programokból igazán nem lesz hiány.

olvass tovább

5 első randi, amire mindenkit elhívnak

  • 2016. augusztus 12.

Feláll a nem létező szőr a hátamon, ha a randizásra gondolok. Annyi probléma van vele: a helyszín megbeszélés, a ruhaválasztás, témákat jegyzetelni a fejedben, ha beállna a kínos csönd. Vannak olyanok, akik remekül veszik az akadályokat, és kicsit sem feszengenek. De mi van velünk, azokkal akiket ötször rá kell beszélni, hogy elmenünk - még akkor is, ha a pasi tízből tízes. Hogy miket élünk át? Elmesélem.

olvass tovább