Kulcsszó keresés /


Michael Kors - 2010 őszi kollekció

  • 2010. augusztus 16.

Az 51 éves amerikai divattervező immáron több mint 20 éve a pályán van, s ez idő alatt a legnevesebb tengerentúli tervezők sorába lépett, és maradt is hosszú ideje. 2010 őszi kollekció sem hoz csalódást a nevére, egyszerűen csodálatos, meleg, harmonikus, egyedi.

olvass tovább

A világ leggyorsabb autói 2009-2010

  • 2010. augusztus 15.

Minden nőnél van jobb nő... minden bajnok legyőzhető... énekli a Junkies. Így vagyunk a világ leggyorsabb autóival is, ahol évről-évre a csak még egy kis lóerőt szuszakoljunk bele elv mentén folyik a tervezés... Így ami tavaly csúcs volt, mára lesajnált oldtimer lett... 

olvass tovább

Bemutatkozik: Umit Benan

  • 2010. augusztus 03.

Umit Benan, mint szinte minden divattervező, érdekes személyiség. Török származású, de igazi világpolgár. Harminc éves koráig élt már Törökországban, Svájcban, Nagy-Britanniában, az USA-ban és Németországban is. Benan európai és ázsiai gyökereire büszke, inspirációt innen meríti.

olvass tovább

A Puma és Usain Bolt közös kollekciója

  • 2010. augusztus 03.

A marketing pofonegyszerű dolog. Csinálj egy minőségi terméket, vegyél egy ismert arcot, és jó alaposan futtasd végig az utcáktól a tévéig mindenhol. Így tesz most a Puma is, mely nem is akárkivel: a világ leggyorsabb emberével lépett munkakapcsolatba.

olvass tovább

Jil Sander 2010 őszi/téli férfi kollekciója

  • 2010. augusztus 02.

Nem állítható, hogy Jil Sander őszi/téli kollekciója a kísérletezésről szólna. A képeket elnézve kissé időtlenség lengi körül az összeállításokat, mintha olybá tűnne, lehetnénk akár 1975-ben Bonnban, vagy 2010-ben Berlinben. Elegáns, szép, arányos, de rettenetesen unalmas. Bocs, de így van.

olvass tovább

Kétkijelzős Toshiba Libretto W100

  • 2010. július 22.

Időről időre érdemes eljátszani a gondolattal: hogyan szerveznénk meg egy hetünket, egy napunkat számítógép és internet nélkül? Valljuk be, nehezen. Vagy sehogy. A számítógép és vele az internet uralkodik rajtunk, ismerjük be.

olvass tovább

agnès b. 2010-es férfi kollekció

  • 2010. július 22.

A 69 éves francia tervezőasszony, Agnès Andrée Marguerite Troublé néven látta meg a napvilágot. Dolgozott az ELLE-nél, tervezett különböző divatházaknak, majd szabadúszó lett. A hetvenes évektől kezdi el kiépíteni saját hálózatát. 2010-es férfi kollekciója következik.

olvass tovább

Miami Divathét - férfi fürdőruha kollekciók

  • 2010. július 21.

A néhol már-már fehérneműre hajazó női fürdőruha kollekciók mellett háttérbe szorulnak az urak fürdőruhái, nadrágjai. Ezt Miami-ban is úgy oldották meg a tervezők, hogy a férfi darabokat (már ahol volt) egy időben mutatták be a közönségnek. Ezenkívül láthatóak a tisztán férfi kollekciók is.

olvass tovább

Leonardo DiCaprio, út a kisfiútól férfiig

  • 2010. július 20.

Egykoron egy minden férfi szív számára idegesítő, kócos hajú tinibálvány volt, 2010-re azonban a világ egyik legjobb és legsokoldalúbb színésze. Hihetetlen sikere van, jól választ magának filmet, a legnagyobb rendezőkkel dolgozik együtt. Leonardo DiCaprio következik.

olvass tovább