Kulcsszó keresés /


LGT Fesztivál

  • 2013. augusztus 14.

Vasárnap újra élőben élvezheti a közönség az LGT legnagyobb slágereit. Az egész napos balatoni családi rendezvény tetőpontja a 3 órás LGT koncert az alsóörsi Európa Kempingben, a Nagyon Balaton ünnepi program nyitányaként. A zenekar már gőzerővel próbál a koncertre és véglegesedtek a kiegészítő programok is.

olvass tovább

Nagyon Balaton

  • 2013. augusztus 13.

Augusztus 18-20. között - hagyományteremtő szándékkal - indul útjára a “Nagyon Balaton” ünnepi rendezvénysorozat. A teljes Balaton Régiót érintő, nagyszabású programsorozat keretében három nap alatt, tucatnyi helyszínen zajlanak koncertek, sport-, családi- és gyerekprogramok. Új fesztiválok indulnak, s számos műfajban hazai és világsztárok lépnek színpadra, valamint újra koncertet ad az LGT. A nemzeti ünnepet a Balaton közepéről indított, látványos tűzijáték koronázza meg. A programokra több százezer vendéget várnak a szervezők.

olvass tovább

Tedd meg kétszer

  • 2013. augusztus 13.

Itt a hosszú hétvége, végre egy kis idő a pihenésre és kikapcsolódásra. De ne csak a pihenésről szóljon, az I Love Balaton 2x csapata egy remek programmal készült most Nektek hétvégére!

olvass tovább

Elég menő vagy, hogy kétszer is átúszd a Balatont?

  • 2013. augusztus 05.

A Balatont már sokféleképpen átúszták már, de így még nem: az I love Balaton olyan eseményt szervez, amin oda-vissza megjárhatod a tavat. Ez azért nagyon praktikus, mert úszás közben az északi és a déli partban is gyönyörködhetsz, ráadásul azzal hűtheted le a Balaton-átúszással hencegő ismerőseidet, hogy neked is megvolt, de kétszer.

olvass tovább

Ár alatt minden eladható

  • 2013. június 12.

Az elmúlt hónapokban megélénkült a balatoni ingatlanpiac: bár a kínálat még mindig sokkal nagyobb, mint a kereslet, az előző éveknél sokkal jobban eladhatóak a Fonyód és Siófok közötti, jellemzően tízmillió forint körüli nyaralók.

olvass tovább