Kulcsszó keresés /


Visszatér James Bond?

  • 2011. január 12.

Az MGM nehézségei ellenére jövőre ismét új filmben térhet vissza a mozikba James Bond: az amerikai stúdió kedden bejelentette, hogy a 007-es brit titkos ügynök 23. kalandját 2012. novemberétől láthatják a nézők. A patinás hollywoodi stúdió, a Merto-Goldwyn-Mayer tavaly áprilisban volt kénytelen befagyasztani a tervezett filmet, mivel csőd fenyegette.

olvass tovább

A megmentő

  • 2010. november 08.

Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás - Frei Tamás kalandregénye új műfajt képvisel a magyar könyvpiacon. Igazi újdonság! A napjainkban játszódó kőkemény thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasókat.

olvass tovább

Indul - A muzsika világa - című ifjúsági bérletsorozatunk

  • 2010. október 21.

Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani "A Muzsika világa" című ifjúsági bérletet, melyet elsősorban iskolásoknak, de minden olyan zenekedvelőnek ajánl a Filharmónia Budapest Nonprofit Kft. Akik szeretnének részt venni egy kis zenei kalandozásban, annak az idei bérletsorozat három hangversenyen 3 különböző műfajú, így 3 különböző előadó-apparátusú műsort ajánl.

olvass tovább

A Ritz-Carlton bemutatja első törzsvendég programját

  • 2010. október 01.

"Egyetlen másik luxushotel sem kínál még ilyen teljeskörű lehetőségeket rendkívüli és egzotikus kalandokra!" – mondta Herve Humler, a The Ritz-Carlton Hotel Company elnök vezérigazgatója. "Ez még csak a kezdet. Folyamatosan bővíteni fogjuk a hűségprogramban résztvevő partnereink listáját, hogy vendégeink egyedi és emlékezetes élményben részesüljenek."

olvass tovább

Egyedi ajándékok a Meglepkék csapatától

  • 2010. március 25.

Ha szeretnéd párodat, családtagodat vagy akár barátaidat meglepni egy extrém kalanddal,  romantikus meglepetéssel vagy akár egy vicces ajándékkal akkor neked a Meglepkék csapatára van szükséged. Aki bemutatja bővebben a cég által kínált "szolgáltatásokat", az nem más, mint Bartha Hedvig a Meglepkék marketing és PR menedzsere,és egyben a cég egyik tulajdonosa.

olvass tovább

Veszélyben a 23. Bond kaland?

  • 2010. január 06.

Daniel Craig néhány hete kotyogta ki, hogy a 23. James Bond filmet 2010 végén kezdik forgatni, Judi Dench pedig elárulta, úgy ütemezte a dolgait, hogy 2011 első pár hónapjában ráérjen, így nem ütközne akadályba, hogy ismét részt vegyen a filmben.

olvass tovább

Poligamy

  • 2009. december 02.

Csányi Sándor és Tompos Klára főszereplésével játszódó film humoros formába igyekszik önteni egy egyáltalán nem könnyed problémát, a poligámiát, szerelmet, kalandokat, megállapodást, egyszóval: a férfi életének 25-től - jó esetben - 35 éves koráig tartó szakaszát...

olvass tovább

Budapest - Csernobil futam

  • 2009. november 11.

Ez év decemberében a Chennai Event Management Services (CEMS) a Budapest-Csernobil Futam keretében alternatív évvégi és újévi kikapcsolódást ajánl a túlzsúfolt klubok és tűzijáték-bemutatók tolongó tömege helyett. A Budapest-Csernobil Futam úgy köszönti majd a 2010-es évet a misztikus, titokzatos Kelet-Európa rejtélyeit felfedezni vágyó kalandturisták egy csoportjával, amire eddig nem volt még példa.

olvass tovább

Transz Szahara Rally

  • 2009. október 15.

A Transz Szahara Rally Afrika és a Szahara a legvadabb arcát kínálja az amatőr motorsport szerelmeseinek. 2010. március 14-én Tunisz városából indul a Transz Szahara Rally - a Kaukázus Rali szervezőinek legújabb extrém kalandtúrája – és 18 nappal később, március 31-én ér véget a benini öböl partján fekvő Grand Popo városában.

olvass tovább