Kulcsszó keresés /


Roberto Cavalli jubileumi partija

  • 2010. október 06.

Fotók az eseményről, amelyen Kyle Minogue mini koncerttel, Heidi Klum hatalmas születésnapi tortával köszöntötte Roberto Cavallit, éjfél után pedig David Guetta gondoskodott a szórakoztatásról.

olvass tovább

Shuanghuan Ceo - Felismered?

  • 2010. március 24.

Furcsa fajta a magyar, megeszi az akciós, 120 ft/kg-os csirketollból és csőrből készült párizsit, de kocsiból minimum Golf kell, mert az a jó. Itthon nem túl gyakoriak a különben teljesen jó minőségű koreai autók sem, míg a kevésbé sznob Ausztriában tele vannak velük az utak.

olvass tovább

A miniszterelnök-jelöltek és az ő ruháik

  • 2010. január 20.

A közelgő választásokra tekintettel ellenállhatatlan vágyat érzünk végigturkálni a miniszterelnök-jelöltjeink jelenlegi, s esetenként korábbi gardróbjában. A jövőre nézve mi sem tudunk semmit újat, de az eddigi anyagok is megérnek egy misét, találhatunk pár érdekes ruhaneműt.

olvass tovább

Netes társkeresők típusai

  • 2010. január 04.

A netes társkeresésnek megvan az a csodája, hogy ott olyan emberekkel találkozhatunk, akikkel a valódi életben még véletlenül sem. Az inkognitó sokat segít az emberi szellem szabadjára eresztésében, különösen akkor, ha a lebukás veszélye a minimálisra csökken. Lássuk kikkel (mikkel) találkozhatunk itt.

olvass tovább

Lux Minimalist csocsó asztal

  • 2009. május 28.

A Luxist.com rengeteg luxus biliárdasztalt mutatott be az évek folyamán, de a korábbi asztalokhoz képest egyik sem közelíti meg a Lux Minimalist által a csocsó szerelmesei számára tervezett gyönyörűséget.

olvass tovább

Könnyíts lépteiden a Pumával

  • 2009. május 18.

Könnyíts lépteiden a L.I.F.T. Racer női cipőjével! A cipő szuper könnyű felépítésével és ergonómikus designjával innovációt hoz a mindennapokba. A környezetbarát cipő felsőrésze maximális légáteresztés érdekében hálószerű anyagból és minimális ragasztó felhasználásával készült.

olvass tovább