Kulcsszó keresés /


Igazi virtuóz

  • 2015. október 06.

A Ragyogj! Sztárja újra Magyarországon – David Helfgott november 10.-én Budapesten ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

olvass tovább

Szeptemberi programajánló

Vége a nyárnak hivatalosan is, de ez még nem azt jelenti, hogy ne lehetne jobbnál-jobb programokkal megtölteni a naptárunkat. Ugyanis az ősz első hónapja is tele van lehetőségekkel, mind a kültéri, mind a beltéri programok kedvelőinek. Lássuk, miket kínál nekünk Budapest erre a hónapra.

olvass tovább

BDI Fashion Show 2015

  • 2015. július 23.

30 éves a Budapesti Divatiskola (BDI). A nagy múltú intézmény idén is pazar divatshow-val, elképesztő kreációkkal zárta a tanévet. A vizsga fashion show-n 17 végzős tanuló vizsgamunkáját, valamint 10 elsőéves tehetség kollekcióját csodálhatta a nagyérdemű.

olvass tovább

A zöld 50 árnyalata

  • 2015. július 06.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kertjében sétálgatva érdekes építményre bukkanhat az arra járó. A kert közepén egy modern, már-már futurisztikus házat állítottak ki, aminek története rögtön felkeltette az érdeklődésemet, így utána jártam, hogy miért és hogyan került oda.

olvass tovább

Halott Pénz buli a Budapest Parkban

  • 2015. június 01.

Bár a Halott Pénz Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult, a srác mára élőzenekaros formációval járja az országot. A napszemüveg mögé bújtatott laza humor pedig nem kis rajongótáborral rendelkezik, hiszen a Valami van a levegőben című szerzeményük 5 hónap alatt 5 milliós nézettséget tudhat magáénak a Youtube-on.

olvass tovább

Wellhello a Budapest Parkban

  • 2015. április 29.

A Wellhello sikere kétségtelen, idén is ők uralják a Youtube toplistát, de a Mahasz rádiós-, valamint a single listáján is megtalálhatjuk őket a trónon. A formáció első saját száma (Rakpart) elhozta hát azt a sikert, amelyre sok előadó titkon vágyik, de hatalmas népszerűségnek örvendenek az Apuveddmeg, a Sokszor volt már így, a Széthagyott ruhák, az Oldalzseb, valamint Jurop Tour szerzemények is.

olvass tovább

Laza és természetes szórakozás Keresztes Ildikó tálalásában

Április 23-án végre újra megnyitotta kapuit a Budapest Park. A szabadtéri szórakozóhely szervezőiben idén sem kell csalódnunk, hiszen igazán izgalmas bulikat ígérnek nekünk. Rögtön elsőként csütörtök este itt volt egy fergeteges Keresztes Ildikó koncert, aki bandájával együtt melegítette be a friss levegőre és zenére vágyó közönséget.

olvass tovább

Jó emberek a Centrálban

A Centrál Színház kivételes színészgárdája és repertoárja áll hozzám a legközelebb a budapesti színházak közül, és ezt a legutóbb látott Jó emberek című darab csak tovább erősítette. Az előadás egyszerre szórakoztató, ugyanakkor mélyen elgondolkodtató. Nevetünk az elhangzó poénokon, közben pedig belül szégyelljük is magunkat, amiért mosolygunk azon, amin igazából sírni kéne.

olvass tovább