Kulcsszó keresés /


Pierre Beteille művészete

  • 2011. január 04.

Pierre Beteille több mint 10 éve webdesigner, grafikus és művészeti vezető. Manapság szinte minden idejét a legnagyobb szenvedélyének a képeknek szenteli. Fotósként dolgozik ugyan, de az olyan nagy ügyfelek kérésére szerkeszti, módosítja is a képeket mint a neves Studio Harcourt.

olvass tovább

Porsche Spotster szánkó

  • 2010. december 02.

Ha vannak a családjában gyerekek, bizonyára van a garázsban néhány szánkó a havas napokra és Karácsony tájékára. A Sportster szánkó a Porsche Design-tól biztos, hogy nagy sikert aratna. Már csak hó kéne hozzá.

olvass tovább

Amevi szuperjacht

  • 2010. december 01.

A 2007-ben vízrebocsájtott Amevi volt az év egyik leglenyűgözőbb jachtja. A nyolcvan méter hosszú hajó acéltestére könnyű alumínium került. A belsődesign-t Alberto Pinto, a külsőt a velencei Nuvolari & Lenard tervezte.

olvass tovább

Event Design Show

  • 2010. október 12.

Október 7-én első alkalommal került megrendezésre az EVENT DESIGN SHOW, amely kompromisszumok nélkül mutatja be a rendezvény-design aktuális trendjeit.

olvass tovább

Mercedes-Benz Design - Az alkotás művészete kiállítás

  • 2010. október 06.

Nagyszabású kiállítással enged bepillantást a Mercedes-Benz a márka designjának jelenébe és jövőjébe 2010. október 7-től november 14-ig Budapesten, a hazai és nemzetközi design népszerű bemutatóhelyén, az Iparművészeti Múzeumban. A Design Hét Budapest programsorozat keretében megvalósuló kiállítás apropója a márka új, kecskeméti gyártóüzemének létesítése, illetve az, hogy a Mercedes-Benz a korábbi évek együttműködése után egy újabb tervezési projektet kezdeményezett az idén 130 éves Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel.

olvass tovább

Mercedes, ahogy magyarok terveznék

  • 2010. október 04.

A 130 éves Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a Mercedes-Benz Design egy hazánkban egyedülálló közös design-projekt eredményeit mutatta be a Mercedes-Benz Design – Az alkotás művészete című kiállításon.

olvass tovább

A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja: Féléves vizsgamunkák kiállítása

  • 2010. szeptember 28.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 2010. október elsején nyitja meg az idei tanév első kiállítását, amely a Design Hét eseménysorozatához kapcsolódik. A tárlaton a 2009/2010-es tanév II. félévét lezáró vizsgákra készült alkotásokból válogattunk, és az iskola összes szakja képviseli magát; a stylistok, divattervezők, fotósok, lakberendezők, enteriőrtervezők és a tervezőgrafikusok.

olvass tovább

A Maybach új napszemüveg kollekciót mutat be

  • 2010. szeptember 27.

Nem akarjuk kimondani, de muszáj: A Maybach lifestyle kiegészítői talán még jobbak, mint az autóik. Vitathatatlanul vonzó designer termékeikre rápillantva egyből érthetővé válik, hogy miért mondjuk ezt. A termékcsalád most tíz szemüvegkerettel és nyolc különböző napszemüveggel bővül, melyek a német optikus cég, az IVKO licence alapján készülnek.

olvass tovább

Sumi Tra My Nguyen, a formabontó divattervező

  • 2010. szeptember 23.

Sumi Tra My Nguyen egy roppant érdekes, mondhatni formabontó kreációt dolgozott ki, és valósított meg. Alkotásait Szűcs Edit, Por-hüvely, Diszfunkcionális Divat kiállításának részeként láthatta a nagyközönség, a Design Hét 2010 Budapest keretében. A tervező Maklári-Tót Attilát kérte fel a fotók elkészítésére, ennek kapcsán figyeltünk fel rá, akit munkájáról és jövőbeli terveiről is kérdeztünk.

olvass tovább