Kulcsszó keresés /


A Prada bemutatja új férfi illatát: Infusion d’Homme

  • 2009. július 07.

Egyéni és kifinomult illat a ma férfijának. Az Infusion d’Homme megalkotását az Infusion d’Iris női illat ihlette, hasonló életérzést sugall. Az illat optimista és életvidám hangulatot áraszt. Az Infusion d’Homme kiegészíti a mai idők férfijának életstílusát, anélkül, hogy elrejtené az őt viselő férfi személyiségét.

olvass tovább

A férfinak, aki tudja, honnan fúj a szél

  • 2009. június 30.

A nyár beköszöntével az élet újra felpezsdül, a férfiak belevetik magukat a programok forgatagába, és mindent megtesznek egy-egy sikeres hódítás érdekében. A megjelenés, a sárm, a titokzatosság és a férfiasan kellemes illat biztos jelei annak, hogy tapasztalt férfival van dolgunk.

olvass tovább

BALDESSARINI új illat - A felfedezett merész fényűzés

  • 2009. június 26.

Del Mar Seychelles kiadása a BALDESSARINI új erősítő illata. A világszerte 2009 nyarán bevezetésre kerülő férfias illat az idilli Seychelles szigetek Baldessarini yachttal történő körbehajózásának felvidító nyári napjait idézi. A sorban a Del Martól már a harmadik limited etition, mely Werner Baldessarinivel szoros együttműködésben készült el.

olvass tovább

Kizárólag férfiaknak

  • 2008. október 21.

Napjainkban egyre több férfi használ dezodort, krémet valamint zselét a vonzó megjelenés és a friss közérzet érdekében. Az erősebbik nem tagjai is szívesen használnak megbízható védelmet garantáló kozmetikai termékeket. A Henkel & Schwarzkopf most bemutatja két új Fa for Men illatát - Fa for Men Energy Zone és Fa for Men Rush Hour.

olvass tovább

Paco Rabanne - BlackXS

  • 2007. augusztus 01.

A Paco Rabanne illatok terén is a zeneszerzéshez hasonló új stílus tör utat magának, mely éles, új, szokatlan harmónián alapul.

olvass tovább