Kulcsszó keresés /


Bőrbe vésve

  • 2014. január 29.

A legújabb Fendi szinte függőséget teremt, mert ragyogó, gyengéd és ellenállhatatlanul elegáns. A csomagolás bársonyos tapintású. Az üvegblokk átlátszósága feltárja az illat topáz árnyalatát, mely összhangban van az aranyló tónusokkal és a gesztenyeszínű kupakkal. Igazi luxus!

olvass tovább

Luxus Szingapúrban

  • 2014. január 17.

Utazni talán az egyik legnagyobb élvezet az életben. Kétféle típus létezik: aki mindent megtervez kiruccanásai alkalmával, és az örök spontán, aki nem tervez csak sodródik az árral. Európai ország lakosaiként ritkán van alkalmunk átugrani Ázsiába egy szingapúri hétvégére, de nem hagyhatjuk szó nélkül az alább bemutatásra kerülő lélegzetelállító Hotel Marina Bay Sands szállodát. Legtöbben egyelőre csak hosszú tervezgetés és takarékoskodás árán juthatunk el egyszer majd ebbe a mesés környezetbe, de én mindenesetre feltettem ezt a hotelt a bakancslistámra!

olvass tovább

Svájc felett kék az ég

  • 2013. december 19.

A W Hotel luxus-szállodalánc 45. szállodáját nyitotta meg W Verbier Hotel & Residences néven, mely duplán különleges, hiszen első alkalommal nyitnak hotelt Svájcban, és ez az első sí-szállodájuk is.

olvass tovább

Luxusmárkák a sportban

  • 2013. november 25.

Mi történik, ha a kedvenc luxus márkánk találkozik a kedvenc sportunkkal? Íme néhány példa arra az esetre, amikor a high-end dizájn és a kiváló minőség sportfelszerelésben forr össze.

olvass tovább

A stílus csókja

  • 2013. szeptember 16.

Már megnyitotta kapuit a budapesti Champs Elysées-n, az Andrássy út 19-ben a legismertebb divat márkák eddigi legnagyobb luxus áruházaként az il Bacio di Stile, azaz a stílus csókja.

olvass tovább

50 szépség Buddha lábai előtt

  • 2013. augusztus 07.

Adott egy nyári, fülledt szombati nap, adott egy öt csillagos luxus szálloda és adott ötven gyönyörű lány. Így vehette kezdetét az idei Miss International magyarországi elődöntője a Váci utcában 2013. Augusztus harmadikán.

olvass tovább

Gianni szerint nagyon zsír ez az autó

  • 2013. július 16.

Az 1963-ban piacra bocsátott első Quattroportéval a Maserati hozta be a köztudatba a luxus sportlimuzin fogalmát, az új Quattroporte kapcsán pedig Gianni igyekszik behozni a köztudatba a „zsír autó” fogalmát.

olvass tovább

A Vertunak is megjött az esze

  • 2013. június 30.

A Vertu is belátta, hogy még a luxus szegmens sem elégszik meg csak buta telefonokkal, így megszülethetett a Vertu TI okostelefon, amelyen Android operációs rendszer fut.

olvass tovább

Évek óta hiába várunk rá! - most megújulhat a Blaha?

  • 2013. május 29.

Már három évvel ezelőtt azzal foglalkozott a sajtó, hogy 2011 tavaszára megújulhat a Blaha Lujza tér. Akkoriban úgy szóltak a hírek, hogy a több mint százmillió forintos beruházást a volt sajtószékház helyére luxusszállót és üzletközpontot építő cég finanszírozza. Az álom valósággá válhat, ugyanis kiszivárogtak az új Blaha látványtervei.

olvass tovább