Kulcsszó keresés /


Isztambul

  • 2009. november 11.

Byzantion, Konstantinápoly, Bizánc, Isztambul. Európa egyik legrégebbi városát akár hívhatnánk örök városnak is, ha ezt a címet nem orozta volna el a sokkal jobb marketinggel rendelkező Róma. Pedig Isztambul legalább annyira erős versenyző, mint bármelyik Európai város. Vagy talán még inkább. Lássuk is, hogy miért.

olvass tovább

Armani római lakásokat tervez

  • 2009. augusztus 10.

Giorgio Armani divattervező nemrég Párizsban mutatta be legújabb, Armani Prive nevű kollekcióját, de az olasz tervező szokás szerint egyszerre több vasat tart a tűzben. Az általa működtetett Armani/Casa leányvállalat a Cavour220 terv keretében római luxuslakások belső tereit fogja megtervezni.

olvass tovább

A legirritálóbb szépfiúk a filmtörténetből

  • 2009. február 28.

Minden ember tudja, hogy az élet a legkevésbé sem hasonlít egy romantikus filmre. Már csak azért sem, mert az életben senki sem hasonlít Richard Gere-re, vagy épp Leonard DiCapriora. Persze emiatt a lányok cseppet sem zavartatják magukat, s képesek 253-szor is megnézni a Titanicot, vagy épp a Love Story-t. Előnye viszont, hogy addig mi nyugodtan megnézhetjük a Keresztapát. 253-szorra is...

olvass tovább