Kulcsszó keresés /


Dresscode a'la Kaposchvár Universitét

  • 2013. október 09.

Tele voltak a hírportálok, hogy Magyarországon végre valaki jól üstökén ragadta a ruházkodási etikettet! Hát én mindjárt rendkívül boldog lettem, hogy kicsiny hazánk ismét nagyot alkotott!

olvass tovább

A stílus csókja

  • 2013. szeptember 16.

Már megnyitotta kapuit a budapesti Champs Elysées-n, az Andrássy út 19-ben a legismertebb divat márkák eddigi legnagyobb luxus áruházaként az il Bacio di Stile, azaz a stílus csókja.

olvass tovább

Egy másik nő, nem ugyanaz

  • 2013. szeptember 01.

Mari, én sok évvel ezelőtt nem így voltam. Nem jött értem fekete nagy kocsi, nem ilyen ruhákban jártam és az eszcájgot sem a végénél fogtam meg, ahogy azt a nagyságos úri házaknál illik, hanem középen, mint az újonc cselédlányok, akik még nem lesték el a méltóságos asszonyuktól, hogyan is kell tartani a villát.

olvass tovább

Romantikus csipke Vs. hagyományos hálóruha

  • 2013. augusztus 30.

2013 őszén az Intimissimi bemutatja romantikus hangulatú női felsőruházat kollekcióját és a férfi easywear vonalulatot, mely valójában egyre inkább otthoni ruházatot jelent, amely viszont mindig is teret engedett olyan daraboknak, amelyeket hagyományos értelemben hálóruhának tekintünk.

olvass tovább

Egymilliárdos beruházás Tatán

  • 2013. augusztus 26.

A Tatai Ipari Parkban közel egymilliárd forintos költséggel épült vadhúsfeldolgozó üzemet és hűtőházat adott át a Fiwi-Hűt Kft. szombaton, az üzem Európa egyik legkorszerűbb létesítménye.

olvass tovább

Legyőzhetetlen

  • 2013. augusztus 13.

Az erőteljes férfiasság és latin identitás büszke hirdetője. Hős, akinek senki és semmi nem tud ellenállni. A régi időkben a sportolókat isteni jellemzőkkel ruházták fel, napjaink sportolóira szintén ideálként tekintünk. Ünnepeljük és imádjuk őket, a stadion istenei, de elsősorban férfiak.

olvass tovább

Beach style Brazíliából

  • 2013. augusztus 04.

Valódi vadregényes tájra kalauzol el bennünket a brazil Plaza Magazine fürdőruhás divatanyaga. Lássuk miben feszítenek a strandolni vágyók az őserdő melletti parton.

olvass tovább

Mit ünnepel manapság egy beruházó?

  • 2013. június 29.

Nem kis meglepetés a városképet tarkító „szellemházak” közt egy ütemterv szerint haladó beruházás – a HB Reavis által fejlesztett Váci Corner Offices-, ami ráadásul olyannyira zöld, hogy megkapta Magyarország eddigi legmagasabb BREEAM fenntarthatósági minősítését.

olvass tovább