Kulcsszó keresés /


Ha igazán ismersz egy nőt…

  • 2020. április 07.

Persze sokszor gondoljuk már az első pillanattól, hogy a tökéletesen működő kapcsolatban élünk, és a minket körüllebegő rózsaszín felhő miatt olyan, mintha ezer éve ismernénk a másikat, mindenkinél jobban, azonban ahhoz, hogy a másikat igazán megismerjük, hosszú út vezet. Vannak azonban bizonyos jelek, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy a nőt, akit szeretsz, és akivel esetleg az életedet szándékozod leélni, valóban ismered, az igazi énjét, mindenféle megfelelési vágy, vagy csalóka ígéret nélkül.

olvass tovább

Egy életen át

Világéletemben hittem az igaz szerelemben, amely soha nem szűnik meg létezni, ami átível téren és időn. Hittem abban a varázslatos kapocsban, ami két embert a végtelenségig összetart jóban, rosszban.

olvass tovább

5 jel, ami arra utal, hogy megtaláltad a szexuális lelkitársad

  • 2018. augusztus 15.

Szokás mondani, hogy a jó kapcsolat alapja a bizalom, az őszinteség, és természetesen a jó szex. Időnként a harmadikat hajlamosak vagyunk kissé alul értékelni, pedig pontosan olyan fontos, hogy harmóniában legyetek az ágyban, mint az élet egyéb területein. Ha következő hét jellemző igaz rátok, akkor nincs okotok a félelemre, szexuális értelemben abszolút összeilletek!

olvass tovább

10 jele annak, hogy őszintén szerelmes beléd a férfi, akivel együtt vagy

  • 2018. január 02.

A szerelem megléte felől általában nem a szavak által nyerünk bizonyosságot. Elmondhatja a partnered naponta százszor is, hogy mennyire szeret, igazán mindig a tettek számítanak és határoznak meg egy kapcsolatot. Szóval, ha az alábbi listát végigolvasva ismerősek lesznek a szituációk, akkor jó hírünk van: annak a férfinak valóban őszinték az érzései irántad!

olvass tovább

Változtatni kell

Nagy szerencse, ha ráébredünk, mit rontunk el az életünkben, és irányt tudunk váltani. Gyakran komoly nehézségek kellenek hozzá, hogy őszinteségre kényszerítsük magunkat, és bevalljuk: kizárólag mi tehetünk arról, hogy ott tartunk, ahol…

olvass tovább

Amiket egy össze nem illő párnak mondanál

  • 2015. március 27.

Mindannyiunknak van egy olyan barátnője, aki még egyetemen (ne adj’ Isten, gimiben) találkozott élete szerelmével, akivel azóta is elválaszthatatlanok, és a baráti kör többi tagja jólesően irigykedik, amiért a csodapáros képes fenntartani a hullámvölgyekkel együtt is tökéletes párkapcsolatot. Illetve olyan barátnőnk is van, aki rátalált a hozzá legkevésbé illő férfira, és egyik problémából fejest ugorva a másikba próbál levegőhöz jutni egy minden bizonnyal levegő nélküli szobában. Nincs ablak, se ajtó, se semmilyen nyílás - veszett ügy. Te, mint jó barát mellette állsz, tanácsokat adsz neki, azonban nem cselekedhetsz, vagy ami még fontosabb érezhetsz helyette, így maradtak a memóriádat ellepő ki nem mondott megjegyzések megszámlálhatatlan kupacai.

olvass tovább

Menzel: Hát, még mindig nem tudom...

  • 2011. április 27.

A már több kiadást megért sikerkönyv bővített kiadását tarthatja kezében végre az olvasó. A világhírű Oscar-díjas filmrendező szellemes tárcáiban megdöbbentő őszinteséggel fogalmazza meg a kisemberek életének fontos kérdéseit: egy jellegzetesen közép-európai értékrendet vallva remek szatírával ostorozza a jelenkori butaságot.

olvass tovább