Kulcsszó keresés /


3 híresség, aki nárcisztikus partner mellett kötött ki

  • 2023. október 03.

A sztár is ember, először is kezdjük ezzel. Így néha ők is bele tudnak nyúlni olyan toxikus kapcsolatokba, ahol a partner nem kevés nárcisztikus tulajdonsággal van megáldva. Azt azonban már tudjuk, hogy a nárcisztikusok legnagyobb fegyvere a manipuláció, így nem csoda, hogy az ember könnyedén besétál a csapdájukba. De kik azok a hírességek, akikről beszélünk?

olvass tovább

Amikor egy fél világ figyel - A Super Bowl-on vetített legjobb reklámok

  • 2017. január 29.

Ha egy-egy nagyobb márka lehetőséget kap arra, hogy levetítse egyperces reklámfilmjét a Super Bowl szüneteiben, a készítők minden esetben kitesznek magukért. Milliókat nem sajnálva, világsztárokat szerepeltetve vagy épp egy megható történetet megelevenítve reklámozzák termékeiket. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian emlékeztek arra, mikor Beyoncé, Britney Spears és Pink egy Pepsi reklámban gladiátorokként kántálták a We will rock you-t - következzenek ők, és még kilenc másik emlékezetes reklámfilm a Super Bowlról.

olvass tovább

Van megoldás a pikkelysömör ellen

  • 2013. május 30.

Britney Spears, Kim Kardashian vagy Leann Rimes is pikkelysömörös, mégsem szenved tőle. És ahogy ezek a gyönyörű nők képesek teljes és tünetmentes életet élni, úgy ez mindenki számára adott lehetőség. A biológiai terápia ingyenes és nem kell hozzá beutaló.

olvass tovább

Britney Spears játék sorsolás!

  • 2011. szeptember 20.

A Famme Fatale turnéjának európai állomásaként szeptember 30-án lép fel a Budapest Sportarénában Britney Spears, ahová most a Stylemagazin jóvoltából jegyet nyert...

olvass tovább

Britney Spears Budapesten koncertezik

  • 2011. június 07.

Új lemezéhez, a Femme Fatale-hoz kapcsolódó turnéján Magyarországon is fellép Britney Spears. A karrierjét gyakorlatilag újrakezdő énekes szeptember 30-án a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik.

olvass tovább