Kulcsszó keresés /


Különleges látásmód

  • 2013. augusztus 20.

Saskia de Brauw a Wallpaper's szeptemberi kiadványában. Akrisban és Calvin Kleinban. Az editorial címe: White Queen. A látásmód pedig különleges. Neked tetszik?

olvass tovább

Új magyar modell sikerek

  • 2012. március 02.

Kate Kondas és Dörfler Márton neve hallatán nem biztos, hogy mindenki tudja kikről is van szó. De az biztos, hogy érdemes őket megjegyezni: két tehetséges fiatal modell, akik nagy valószínűséggel igen fényes karrier elé néznek.

olvass tovább

Calvin Klein - A szalonképes botrányhős

  • 2011. március 09.

"Mindig is tudtam, hogy ruhákat akarok tervezni és divatházat létrehozni"- ez a vízió vezette Calvin Kleint munkásosztálybeli környezetéből az előkelő New York-i Fashion Institute of Technology-ig, majd manhattani bemutatóterme megnyitásáig, amely szinte egyik napról a másikra meghozta számára a hírnevet és a gazdagságot.

olvass tovább

Calvin Klein - egy hős Bronxból

  • 2011. január 05.

Calvin Klein 1942. november 19-én született New Yorkban, azon belül Bronx-ban. Már kiskorában beleszeretett a divatba, megtanult magától varrni és vázlatot rajzolni, a divathoz való kötődése és a tehetsége segítette hozzá ahhoz, hogy kiemelkedjen Bronxból, a világ egyik leghíresebb divattervezőjeként.

olvass tovább

Eternity Aqua for men

  • 2010. július 17.

Eternity Aqua for men Calvin Klein legendás illatának megújulása, melyet az óceán frissessége és egy elegáns, kifinomult férfi stílusa inspirált.

olvass tovább

2010 őszi férfi divat II. rész

  • 2010. július 08.

A Calvin Klein, a D&G, a Burberry és az Alexander McQueen után most újabb négy nagy divatház 2010 őszi kollekciójával ismerkedhetünk meg. Christian Dior, Gianfranco Ferré, Marc Jacobs, Versace

olvass tovább