Kulcsszó keresés /


Különleges látásmód

  • 2013. augusztus 20.

Saskia de Brauw a Wallpaper's szeptemberi kiadványában. Akrisban és Calvin Kleinban. Az editorial címe: White Queen. A látásmód pedig különleges. Neked tetszik?

olvass tovább

Calvin Klein - A szalonképes botrányhős

  • 2011. március 09.

"Mindig is tudtam, hogy ruhákat akarok tervezni és divatházat létrehozni"- ez a vízió vezette Calvin Kleint munkásosztálybeli környezetéből az előkelő New York-i Fashion Institute of Technology-ig, majd manhattani bemutatóterme megnyitásáig, amely szinte egyik napról a másikra meghozta számára a hírnevet és a gazdagságot.

olvass tovább

Calvin Klein - egy hős Bronxból

  • 2011. január 05.

Calvin Klein 1942. november 19-én született New Yorkban, azon belül Bronx-ban. Már kiskorában beleszeretett a divatba, megtanult magától varrni és vázlatot rajzolni, a divathoz való kötődése és a tehetsége segítette hozzá ahhoz, hogy kiemelkedjen Bronxból, a világ egyik leghíresebb divattervezőjeként.

olvass tovább

Eternity Aqua for men

  • 2010. július 17.

Eternity Aqua for men Calvin Klein legendás illatának megújulása, melyet az óceán frissessége és egy elegáns, kifinomult férfi stílusa inspirált.

olvass tovább

2010 őszi férfi divat II. rész

  • 2010. július 08.

A Calvin Klein, a D&G, a Burberry és az Alexander McQueen után most újabb négy nagy divatház 2010 őszi kollekciójával ismerkedhetünk meg. Christian Dior, Gianfranco Ferré, Marc Jacobs, Versace

olvass tovább

2010 őszi férfi  divat I. rész

  • 2010. július 05.

Folytatjuk 2010-11-es férfi divat körképünket, ezúttal az őszi téli kollekciókból szemezgetünk, természetesen a teljesség igénye nélkül. Következzék a Calvin Klein visszafogottsága, a D&G játékossága, a Burberry rendmániája, végül az Alexander McQueen organikus őrülete.

olvass tovább

Eva Mendes és a Calvin Klein

  • 2009. június 23.

Állandó kedvencünk, a színésznőként kevéssé, modellként viszont agyondolgoztatott kubai származású Eva Mendes ismét a Calvin Klein-nak dolgozott. Ebből pedig két dolog következik: növekvő eladások, és újabb dolga van az Amerikai

olvass tovább