Kulcsszó keresés /


David Beckham a magyar fővárosban - új figurát avattak a Madame Tussaud Budapestben

  • 2023. október 22.

Igazi szenzációval bővül a Madame Tussauds Budapest kínálata! Magyarországra érkezik a világ egyik leghíresebb sportolója, divatikonja és médiasztárja, David Beckham viaszmása. A 115-szörös angol válogatott középpályás, a Manchester United és a Real Madrid korábbi játékosa, és a Miami csapatánál Messi jelenlegi “főnöke” néhány hónapig időzik majd Budapest belvárosában.

olvass tovább

November 9-től lesz elérhető a 'Példaképünk, Beckham' sorozat kizárólag a Disney+ - on

  • 2022. szeptember 29.

A Disney+ bejelentette, hogy a „Példaképünk, Beckham” (Save Our Squad with David Beckham) című brit originals (saját gyártású) sorozat premierje november 9-én, szerdán lesz a Disney+-on. A sorozat a BAFTA- és RTS-díjas Twenty Twenty produkciós cég, valamint a Studio 99 globális tartalom- és produkciós stúdió koprodukciójában készült. Utóbbinak Beckham a társalapítója. A szívmelengető sorozatban David Beckham visszatér kelet-londoni gyökereihez, hogy mentorálja a Westward Boys-t, egy kezdő, helyi csapatot, amely a bajnokság alján és a kiesés szélén áll. Ez azonban nem akármilyen bajnokság, hanem ugyanaz, mint amelyben David is játszott fiatal fiúként, és David Beckham a vezetőedzőkkel együttműködve próbálja meg megváltoztatni a csapat sorsát.

olvass tovább

David Beckham 42 éves lett!

  • 2017. május 03.

David Beckham tegnap ünnepelte 42. születésnapját. Isten éltesse sokáig! Ennek örömére válogattunk néhány képet erről a gyönyörű férfiról. Nézegessétek!

olvass tovább

Meglepően szőrös sztárok

  • 2013. október 26.

Újra reneszánszát éli a szakáll és a bajusz. A nyolcvanas évek első felében általánosnak mondható arcszőrzet elég hamar kopott ki a divatból, és Európában szinte csak a skandináv országokban őrizte meg népszerűségét. Lássuk, manapság milyen hosszúra engedik a hírességek!

olvass tovább

A visszafogott elegancia etalonja

  • 2013. március 04.

Mértéktartó, modern, férfias. David Beckham a kivételes stílus és ízlés megtestesítője. David laza nagyvárosi stílusa ihlette új, limitált kiadású illatát: az Urban Homme-t.

olvass tovább

David Beckham for H&M

  • 2012. január 10.

Számos sportszergyártó óriás után, most a svéd H&M-nek állt modellt az angol focista. Hamarosan világszerte kapható a David Beckham nevével fémjelzett fehérneműkollekció.

olvass tovább