Kulcsszó keresés /


A természetes fogantatás új útját járhatják be közösen a gyermekre vágyó párok

  • 2022. november 26.

A rohanó világunkban az emberek egyre kevesebb időt fordítanak a dolgokba való igazi elmélyülésre, pedig a gyermekvállalás alapvetően egy olyan elhatározás, amiben fontos a rákészülés és a várakozás időszaka. Ezt az időt nem érdemes és nem is szabad megspórolni, sokan mégis - mint az élet számos más területén-, a fogantatásban is azonnali eredményt várnak. A szakember szerint a gyermekáldás körüli nehézségeket a szilárd elhatározás, tudatosság és az egymásba vetett kölcsönös bizalom küzdheti le a párok életében. Ebben a természet erejét és évezredes módszereket segítségül hívva csodálatos eredmények érhetők el. Szarvas Nikolett Diána közel 10 éve foglalkozik természetgyógyászattal, harmadik, hiánypótló könyvét pedig a fogantatást elősegítő gyógynövényekről, testi- és lelkigyakorlatokról írta, mely az első magyar nyelvű szakkönyv a témában.

olvass tovább

Együtt lila és zöld? Ez komoly?

  • 2021. február 08.

A legendás újpesti ultra, FAT, polgári nevén Bokros László ezúttal a nem kevésbé legendás futballista Páncsics Miklós lányát,Wukovics-Páncsics Dianát látja vendégül.

olvass tovább

India rejtélyes városai - Szentek és rafting a Himalája tövében

  • 2020. november 10.

Közhelyesen hangzik, de Indiának tényleg ezer arca van. A kontinensnyi ország ezt egy egyhetes körutazáson is képes bebizonyítani, de legalábbis egy jó pár arcát felvillantja. A főváros monumentális épületeivel, nyüzsgésével hozza a „kötelezőt”. A szent városokat (mint Haridwar vagy Vrindavan) igazi vallásos hangulat veszi körbe, amit már egy nap alatt is megérez a látogató. A Gangesz szent folyója pedig egy általunk kevésbé ismert arcát is megmutatja, vadvízként is kiváló. Európai utazónak igazán mesés Kelet!

olvass tovább

A kincsvadász

  • 2014. március 15.

Bizonyára sokunknak vannak kedvenc filmjei. Nekem is van egy jó pár, de talán az egyik legkedveltebb filmjeimet az Indiana Jones sorozat részei teszik ki.

olvass tovább

Monacói Nagydíj a hármas korona egyik ága

  • 2010. május 13.

A Monte Carlo-i versenypályát az Indianapolisi 500 mérföldes és a Le Mans-i 24 órás verseny mellett az autósport három ágú koronájának egyik ágának szokás nevezni. A pálya persze erőteljes túlzás, hiszen mint közismert, a város kacskaringós utcáit alakítják át versenypályává, megbolondítva ezzel a város egyébként sem túl nyugodt közlekedését.

olvass tovább

Régi idők járványai, betegségei

  • 2009. október 26.

A sertésinfluenzának köszönhetően hajlamosok vagyunk azt hinni, hogy bizony most itt van a világvége, ismét jönnek a világjárványok, nekünk annyi. Sőt, nagymértékben a médiának és Hollywoodnak köszönhetően sokak fejében él a mindenkit válogatás nélkül megölő világjárvány rémképe. Pedig.

olvass tovább