Kulcsszó keresés /


Megérkezett Magyarországra a Can Am Ryker

  • 2019. február 05.

A kanadai BRP (Bombardier Recreational Products) szabadidős termékei, quadjai, jet ski-i, a Sea Doo és a Can Am márka évtizedek óta a világ élvonalát jelentik. Nem véletlen, hogy Lewis Hamilton Formula 1-es pilóta a cég globális márka nagykövete. A BRP igazi, igényes, világjáró különcöknek szánt járműve azonban kétségtelenül a hátul egy, elől két kerékkel rendelkező Can Am Spyder, amely mindmáig szimbóluma a gyártó kreativitásának és innovációs bátorságának.

olvass tovább

Vettel nem vette el a gázt

  • 2013. november 03.

Élről induló Mark Webber csak a második helyen ért célba, a már negyedik világbajnoki címét múlthéten begyűjtő német Sebastian Vettel mögött a Abu-dhabi Nagydíjon.

olvass tovább

Street Parade - Air Show Budapest

  • 2011. június 16.

Ismét megrendezik a Street Parade-t, ezúttal két Formula 1-es autóval, Sebastian Vettel-lel! A Forma 1-es világbajnok mellett a Lotus Ladies Cup autói és versenyzői, valamint a Classic Car autócsodái is felvonulnak. A Street Parade mellett a nagyszabású Air Show részeként délután bemutatkozik a Flying Bulls csapata, Besenyei Péter, végül Hannes Arch műrepülő világbajnokok.

olvass tovább