Kulcsszó keresés /


Top5: George Clooney legjobb filmjei

  • 2017. május 06.

George Clooney a mai napon ünnepli 56. születésnapját. Természetesen a kora ellenére is úgy gondoljuk, hogy az egyik legsármosabb színész Hollywoodban. Jöjjön az ő top ötös filmes listája. Isten éltesse sokáig!

olvass tovább

"Soha nem vagy annyira jó, mint amennyire mondják, viszont soha nem vagy annyira rossz sem, mint amennyire lehúznak." - idézetek George Clooney-tól

George Clooney évtizedeken át volt Hollywood legszexibb agglegénye, azonban 3 évvel ezelőtt Amal Alamuddin ügyvédnő elcsavarta a fejét, és egészen az oltárig sikerült csábítania a sármos színészt. Clooneyt láthattuk megannyi drámában és vígjátékba, ráadásul filmrendezőként is kipróbálta már magát. Tőle következik most néhány idézet, ugyanis kifinomult humoráról és intelligens nyilatkozatairól is legalább annyira híres, mint filmjeiről!

olvass tovább

George Clooney-t megint dobta egy nő

  • 2013. november 25.

Az új reklámfilmben ismét fontosabb egy csésze fekete az őszülő halántékú sármőrnél, akinél Matt Damon is rutinosabbnak bizonyul. Clooney mégis egyre szerethetőbb. Az a fickó, akiért nemcsak a nők vannak oda, de mi is bármikor beülnénk vele sörözni.

olvass tovább

Kortalan remekművek - Ocean’s trilógia

  • 2012. február 29.

Persze nincsen olyan moziba járó ember, aki ne látta volna, illetve olyan rajongó, aki ne lesett volna el legalább egy-két trükköt attól a csapattól, vagy bandától, ízlésnek megfelelően, aki úgy ejti át áldozatait, hogy később a legnagyobb természetességgel szövetkezik azokkal, akinek keresztbe tett. És még Al Pacino sem úszhatja meg…

olvass tovább

Mozi: A hatalom árnyékában

  • 2012. január 22.

A hatalom árnyékában című filmben Ryan Gosling mindent megtesz azért, hogy George Clooney elnökjelölt lehessen, de a kampány közepén bajba kerül. Egy bonyolult politikai cselszövés áldozata lesz, amelyet egy ellenfél párt állított neki. A kampány folyik, így meg kell felelnie a munkájában, ezen múlik az elnökjelölt sikeressége

olvass tovább

Kecskebűvölők

  • 2010. március 30.

Kelly hősei, Sivatagi cápák, Tizedes és a többiek. Mind-mind könnyű humorral átszőtt látszólag háborús film, melyek inkább szól a jelenkorról és társadalomról, mint a korszaknak, amiről elvileg szól. Ebbe a sorba lép a Kecskebűvölők, igaz, jelen esetben inkább fanyar, angol humorral küldi el a háborút és barátait oda, ahová való.

olvass tovább

Egek ura

  • 2010. január 25.

Ha létezik vállalkozás, mely virágozni képes a gazdasági válság idején, az valószínűleg egy olyan cég, mely az alkalmazottak elbocsátására szakosodott.

olvass tovább