Kulcsszó keresés /


Minden gyerekem egyformán szeretem – interjú Andrew Presttel, a Wallis Automotive Europe Ügyvezetőjével

Rendkívül izgalmasnak ígérkezett az Andrew Presttel folytatott beszélgetés, hiszen a Wallis nem gyári importőr, aki csak egyetlen márkát képvisel Magyarországon, hanem számos nagy gyártó nevében látja el a hazai forgalmazással járó feladatokat. Az angol cégvezető tökéletes magyarsággal kezdett neki a beszélgetésnek, így a fő témán kívül azonnal jött a kérdés.

olvass tovább

Van remény – Jaguar I-Pace

Összesen 62 különböző nemzetközi díjat nyert el a 2018-ban bemutatott elektromos Jaguar. Talán a 3 legfontosabb közöttük a 2019 Év autója, 2019 Legzöldebb autója és 2019 Legjobb dizájnnal rendelkező autója. Ennyi díj után komoly elvárásaink lesznek. Vajon képes mindennek megfelelni a prémium kategóriás villanyautó?

olvass tovább

Tökéletes alternatíva – Jaguar E-Pace 2.0d R Dynamic S

Meg szoktunk ijedni, ha egy tradicionális márkát felvásárol egy ázsiai cég. De ahogyan a Volvonál, amelyet szintén a Ford birtokolt korábban, úgy a Jaguarnál sem történt semmi negatív változás, miután a Tata Motors tulajdonába került, sőt! A márka arculata megmaradt, miközben alkalmazkodott a jelenkor formai követelményeihez és láthatóan van pénz a fejlesztésre is.

olvass tovább

Jaguar XKR-S GT

  • 2013. március 29.

A 2013-as New York-i Autó Show-n mutatták be a Jaguar XKR-S GT -t, amelyet a versenypályák nagymacskája alapján alakítottak át közúti használatra.

olvass tovább

Oldtimer autók

  • 2011. február 03.

A következő definíció egy már csajozásban igencsak megfáradt kollégától származik. "A férfinak három korszaka van. Az elsőben csak az autók érdeklik. A másodikban az autók és a nők. A harmadikban ismét csak az autók". Nem kell vitatkozni a bölcsesség igazságtartalmán, inkább kívánunk minden kedves irodában szenvedő férfi kollégának kellemes munkakerülést.

olvass tovább

Itt az új Jaguar XJ?

  • 2009. július 09.

A kiszivárgott (kiszivárogtatott) hivatalos (nem hivatalos...?) képek szerint az új Jaguar XJ már inkább limuzin mint szedán, ezzel is az új trendbe (Porsche Panamera, vagy az érkező Aston Martin Rapid) illeszkedve. 

olvass tovább