Kulcsszó keresés /


A legstílusosabb 007-esek

  • 2023. november 05.

Minden színész, aki valaha magára öltötte a 007-es szerepét trendsetternek számított sármjával és eleganciájával. A maguk idejében különösen, de vizsgáljuk meg most a leghíresebb Mr. Bondokat aszerint, hogy mai szemmel mennyire számítanának stílusosnak.

olvass tovább

Az idő nyomában – híres filmes órák

  • 2011. október 14.

Kétféle ember létezik: vannak, akiket hidegen hagynak a karórák, és vannak, akik rajonganak értük. Az elmúlt időkben nagy hangsúlyt kaptak a kiegészítők: sálak, övek, ékszerek, táskák teszik izgalmassá a megjelenést, ám a karórák jelenléte nem puszta divathóbort, hiszen egy praktikus és alkalmasint különleges esztétikai értékkel bíró tárgyról beszélünk.

olvass tovább

Visszatér James Bond?

  • 2011. január 12.

Az MGM nehézségei ellenére jövőre ismét új filmben térhet vissza a mozikba James Bond: az amerikai stúdió kedden bejelentette, hogy a 007-es brit titkos ügynök 23. kalandját 2012. novemberétől láthatják a nézők. A patinás hollywoodi stúdió, a Merto-Goldwyn-Mayer tavaly áprilisban volt kénytelen befagyasztani a tervezett filmet, mivel csőd fenyegette.

olvass tovább

Pixel portrék

  • 2011. január 04.

Egy belga tervező Kristof Saelen 2009-ben létrehozta Very Important Pixels nevű projektjét. Az eddig elkészült pixelhősöket most megmutatjuk nektek.

olvass tovább