Kulcsszó keresés /


Karl Lagerfeld örök múzsája - Claudia Schiffer 47 éves

A nagy szupermodell-generáció nemcsak hogy felnőtt, és manapság viszonylag kevés modellmunkákat vállalnak. Ha néha visszatérnek a kifutóra egy különleges meghívás miatt, vagy egy visszautasíthatatlan kampányfotózás erejéig, akkor is csak ámulunk, mennyire gyönyörűek még mindig. Claudia Schiffer is ebben a generációban vált világhírűvé. És nem mellékesen ma ünnepli 47. születésnapját. Isten éltessen Claudia!

olvass tovább

A hiúság a legegészségesebb dolog a világon – idézetek Karl Lagerfeldtől

Karl Lagerfeld Németországban született, azonban húszas évei elején Párizsba költözött, ahol azóta is él és alkot.A 83 éves tervező leginkább dioptriás napszemüvegéről, és jellegzetes lófarokba kötött hajáról ismert. A Chanel vezető tervezője volt, álmodott meg kollekciót a Chloé-nak, dolgozott a Tommy Hilfiger, Balmain, Fendi, Valentino, illetve a H&M márkával is. A szigorú elveiről ismert férfi fedezte és futtatta fel többek között Claudia Schiffert. Nyilatkozatai mindig meglehetősen velősre és kritikusra sikerülnek, melyekből érezni lehet, hogy mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, amin nem igen hajlandó változtatni. Következzenek most a legjobb idézetek Karl Lagerfeldtől.

olvass tovább

Karl Lagerfeld prémiumkollekciója Budapestre érkezik

  • 2014. február 21.

Karl Lagerfeld megmutatja igazi arcát Budapesten: végre hazánkban is elérhetőek a világhírű tervező saját márkájának prémium darabjai. Schaller Marianna divatszakértő maga válogatta ki a magyar ízléshez legközelebb álló, ám jellemző Lagerfeld-jegyeket viselő luxusdarabokat a 2014-es kollekcióból.

olvass tovább

S.T. Dupont tollak Karl Lagerfeld-től

  • 2011. augusztus 10.

Karl Lagerfeld az S.T. Dupont-nal együtt dolgozva legyező alakú törzzsel tervezett toll sorozatot. A toll két változatban kapható, a piros lakkozású Prestige sorozat arany díszítésekkel, és a fekete Chic sorozat palládium díszítésekkel. Mindkét változatban található töltőtoll és golyóstoll formátum, hozzáillő öngyújtóval.

olvass tovább

Karl Lagerfeld kapja a Fashion Visionary Award-t

  • 2010. szeptember 02.

Van egy régi-régi vicc New York-ban Karl Lagerfeld kapcsán. „Terjed egy pletyka a városban, Karl Lagerfeld kivett egy nap szabadságot. Ámbár bizonyítani senki nem tudja”. Ez a vicc meglepően jól példázza Karl Lagerfeld személyiségét, munkabírását, motivációját.

olvass tovább

Karl Lagerfeld: Coca-Cola Light

  • 2010. április 14.

Igazán szeretjük Lagerfield-et, de most egy kicsit túlzásba vitte a design terveit. A Coca-Cola Light nem rég kérte fel, hogy tervezze meg az új "csomagolását", az üditőnek, de úgy néz ki ő nem ismer határokat, mikor szabadon engedi a fantáziáját.

olvass tovább

Chanel Segway x2

  • 2009. március 13.

A Chanel fő divattervezője Karl Lagerfeld közreműködésével megalkotta a speciális Segway x2 járgányt. A Chanel Segway teljesen fekete, steppelt bőr sárhányóval és kormánnyal felszerelt.

olvass tovább

Karl Lagerfeld

  • 2009. január 08.

Híres, sikeres, és ami még megemlítendő, ő a Coco Chanel divatbirodalom irányítója, igazgatója,  akinek a mottója elgondolkodtató: "A divat azok utánzása, akik különbözni akarnak azoktól, akik semmiben sem különböznek egymástól." (Karl Lagerfeld).

olvass tovább