Kulcsszó keresés /


Top 10: A Super Bowl valaha volt legjobb félidős produkciói

  • 2017. január 26.

Azt már tudjuk, hogy idén Lady Gaga fog minikoncertet adni az amerikaifoci-rangadón, a Super Bowlon magyar idő szerint február 6-án, de nem volt ám ez mindig így! Egészen a ’90-es évekig a félidős szünetben a popszakma legnagyobbjai helyett menetelő fúvószenekar lépett fel, majd 1993-ban a pop koronázatlan királya, Michael Jackson mindent megváltoztatott…

olvass tovább

Mugler- extrém, provokatív, sokkoló

  • 2011. október 28.

2010-ben, Thierry Mugler, a neves francia divattervező úgy gondolta, 63 évesen nem árt átadni a stafétát egy kreatív, fiatal elmének, aki tovább öregbíti a híres párizsi divatház nevét. A választás Nicola Formichetti-re esett, ő lett az új kreatív igazgató, s a nevet is Mugler-re változtatták, elhagyva a keresztnevet.

olvass tovább

Schott: a féktelen életérzés

  • 2011. január 10.

Schott dzseki viselése az a féktelen életérzés, mintha egy dragsterben ülnél! Olyan stílusos világsztárok kedvencei, mint: Arnold Schwarzenegger, Lady Gaga, Johnny Depp, Marlon Brando, James Dean. A legnagyobb amerikai bőrdzsekiket gyártó cég kollekciójához már Magyarországon is hozzájuthatsz.

olvass tovább

Lady Gaga és Katy Perry kapta a legtöbb EMA-jelölést

  • 2010. szeptember 21.

Lady Gaga és Katy Perry énekesnők kapták a legtöbb, fejenként öt jelölést az MTV European Music Awards (EMA) díjára. Az amerikai hírességek a legjobb popelőadó, a legjobb dal, a legjobb női előadó és a legjobb videoklip kategóriájában versenyeznek, Lady Gagát még jelölték a legjobb élő előadás, Katy Perryt pedig a legjobb koncertelőadás kategóriájában.

olvass tovább