Kulcsszó keresés /


Sztárok, akikről nem is tudtuk, hogy barátok (vagy haverok)

Most nem az olyan világraszóló celeb-barátságokról lesz szó, mint amilyen Matt Damon és Ben Affleck vagy Leonardo DiCaprio és Kate Winsleté, hanem azokról amelyek egészen újkeletűek, nem kürtölték még vele a médiát, vagy csak simán haverkodnak. Gondoltad volna például Jennifer Lawrence-ről, hogy Kris Jenner-rel barizik? Mert mi nem!

olvass tovább

12 dolog, amit nem tudtál Matt Damonról!

  • 2015. október 08.

Matt Damonnal végtelenül elfogultak vagyunk, hiszen van benne valami elképesztően sármos csibészség és mindemellett pokolian tehetséges. A színész ma ünnepli 45. születésnapját, így eme jeles alkalomból összegyűjtöttünk róla néhány érdekességet!

olvass tovább

George Clooney-t megint dobta egy nő

  • 2013. november 25.

Az új reklámfilmben ismét fontosabb egy csésze fekete az őszülő halántékú sármőrnél, akinél Matt Damon is rutinosabbnak bizonyul. Clooney mégis egyre szerethetőbb. Az a fickó, akiért nemcsak a nők vannak oda, de mi is bármikor beülnénk vele sörözni.

olvass tovább

Kortalan remekművek - Ocean’s trilógia

  • 2012. február 29.

Persze nincsen olyan moziba járó ember, aki ne látta volna, illetve olyan rajongó, aki ne lesett volna el legalább egy-két trükköt attól a csapattól, vagy bandától, ízlésnek megfelelően, aki úgy ejti át áldozatait, hogy később a legnagyobb természetességgel szövetkezik azokkal, akinek keresztbe tett. És még Al Pacino sem úszhatja meg…

olvass tovább