Kulcsszó keresés /


Hol van az érzés?

  • 2018. július 15.

Felébredsz, az órára pillantva látod, hajnal van még. Fel kellene kelned, de ehelyett csak arra gondolsz, hogy megint egy „még egy” nap. Nem tudod, hogy akarod-e, csak azt, hogy muszáj. A szemeid még lehunyva, de máris érzed, ahogyan dübörögni kezdenek a gondolatok a fejedben és az érzések a szívedben. Az érzések, melyek nyughatatlanul, újra és újra előtörnek.

olvass tovább

Milyen a pesti férfi?

A címben szereplő kérdésre kerestük a választ, ezért ellátogattunk a REDS férfi gyorsfodrászatba és beszélgettünk néhány vendéggel. Mindenkinek ugyanazokat a kérdéseket tettük fel és meghívtuk egy fotózásra miután elkészült a hajuk és a szakálluk. Rá kellett jönnünk, hogy a pesti férfi fogalma nehezen körülhatárolható és leírható, hiszen nagyon sokfélék a fővárosi urak úgy megjelenés szempontjából, mint lelki vonások szerint. Egy valami azonban mindannyiukban közös: tele vannak álmokkal, tervekkel, ötletekkel és minden nap tesznek azért, hogy elérjék a céljaikat és olyan életük legyen, amilyenre a lelkük mélyén vágynak.

olvass tovább

Budapesti Történetek - Körúti séta

  • 2012. február 16.

A korabeli Budapest, legalábbis így a „Budapest retrót” ezredszer megnézve egészen más világot tartogatott. A körúti séta, a kirakatok nézegetése sok-sok apróságnak és édesanyjának volt megszokott péntek délutáni programja.

olvass tovább

Budapesti Történetek - Zene

  • 2012. február 03.

Mindenki ismeri az érzést, amikor ezredszer hallgat meg egy dalt. Mindenkinek ismerős, amikor emléket jelent egy-egy ismerős muzsika. A zene a lélek. A szív, és minden, ami szavakkal nehezen magyarázható. Nyelv, amelyet mindenki ért, éljen a világ bármely táján, bármely szegletében.

olvass tovább

Van, hogy az egy kevés

  • 2011. április 04.

Több női test együttes látványa nemcsak téged izgat, de az aktfotósok többségét is. Összegyűjtöttünk egy művészi válogatást, hogy ne kapj sokkot a látványtól, ha ilyen szituációba keveredsz.

olvass tovább