Kulcsszó keresés /


'A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagytok-e. Erről szól az egész...' - Gus Van Sant filmje: Good Will Hunting

Abban az időben, mikor ezt a filmet először volt szerencsém látni, a hátteréül szolgáló pszichés- és érzelmi zavarok hátterének ismerete még olyan távol volt tőlem, mint a rothasztásos eljárással készülő, dögszagú, svéd Surströmming halkonzerv a Chanel parfümtől. Ezért inkább csak az elsődleges reakcióim voltak rendkívül erősek. Fájdalmas és felemelő volt. Ez az egyik olyan film a néhány közül, amit annyiszor láttam, hogy kis túlzással hangról hangra, képkockáról képkockára képes lennék felidézni.

olvass tovább

A hiúság a legegészségesebb dolog a világon – idézetek Karl Lagerfeldtől

Karl Lagerfeld Németországban született, azonban húszas évei elején Párizsba költözött, ahol azóta is él és alkot.A 83 éves tervező leginkább dioptriás napszemüvegéről, és jellegzetes lófarokba kötött hajáról ismert. A Chanel vezető tervezője volt, álmodott meg kollekciót a Chloé-nak, dolgozott a Tommy Hilfiger, Balmain, Fendi, Valentino, illetve a H&M márkával is. A szigorú elveiről ismert férfi fedezte és futtatta fel többek között Claudia Schiffert. Nyilatkozatai mindig meglehetősen velősre és kritikusra sikerülnek, melyekből érezni lehet, hogy mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, amin nem igen hajlandó változtatni. Következzenek most a legjobb idézetek Karl Lagerfeldtől.

olvass tovább

Az eddigi legjobb Chanel

  • 2012. április 06.

A Chanel első órabemutatója éppen 25 évvel ezelőtt volt, így az idei Baselworld óra-világkiállításra valami igazán nagy dobással akart előrukkolni divatház. Sikerült.

olvass tovább

Bleu de Chanel: A harmadik

  • 2010. augusztus 27.

A Chanel eddig mellőzte a férfiak meghódítását a parfümpiacon, de most próbálnak felzárkózni. Egy 1931-ben megjelent parfüm már viselte ezt a nevet.

olvass tovább

Chanel J12 Intense Black

  • 2009. június 09.

A Chanel J12 Intense Black egy új karóra a Chanel J12 sportóra kollekciójában, mely ötvözi a J12 sportos megjelenését a Chanel hatalmas tapasztalatával.

olvass tovább

Chanel Segway x2

  • 2009. március 13.

A Chanel fő divattervezője Karl Lagerfeld közreműködésével megalkotta a speciális Segway x2 járgányt. A Chanel Segway teljesen fekete, steppelt bőr sárhányóval és kormánnyal felszerelt.

olvass tovább