Kulcsszó keresés /


Legendás sztárpárok, akiket sosem felejtünk el

  • 2017. március 24.

Valamikor elképzelhetetlen volt, hogy Bruce Willis és Demi Moore ne együtt nevelje közös gyermekeiket, vagy Brad Pitt meghallgassa a közvéleményt, és elálljon attól, hogy feleségül vegye Gwyneth Platrowt. És amikor láttuk Angelina Joliet, ahogy éppen felfalja Billy Bob Thorntont, eszünkbe se jutott, hogy a színésznő jó tíz évvel később irgalmas szamaritánus lesz, és nagycsaládos anyuka.

olvass tovább

Happy birthday, Szívtipró!

  • 2015. december 18.

A világ egyik legimádottabb színésze 52 szál gyertyát fúj ma el a tortán. Miatta a földkerekség egyik legirigyeltebb asszonya Angelina Jolie, és miatta vagyunk képesek bármennyiszer újranézni a Tróját. Egy kis ünnepi gifparádéval kívánunk neki nagyon boldog születésnapot. Isten éltessen Brad Pitt!

olvass tovább

A legjobban kereső színésznők listája

  • 2013. augusztus 05.

Mint minden évben, a Forbes idén is elkészítette, a legjobban kereső színésznők ranglistáját. Vajon ki lehet az első? Nem közlünk meglepő dolgot, ha az isteni Angelina Jolie nevét hirdetjük ki, ugye? Ugyanis részben a közelgő filmjének (Maleficent) köszönhetően jelenleg vagyona 33 millióra (dollárban) rúg. Vannak azonban trónkövetelők is!

olvass tovább

Csajok puskával

  • 2011. június 02.

Van valami elbűvölő báj abban, ahogy Angelina Jolie a maga erotikus, egyben végtelenül kislányos arcával felemel egy puskával felérő pisztolyt. Így vagyunk ezekkel a képekkel is.

olvass tovább

Decemberben mutatják be Angelina Jolie filmjét

  • 2011. május 16.

Angelina Jolie nagyrészt Magyarországon forgatott filmje karácsony előtt, december 23-án kerülhet az amerikai mozikba In the Land of Blood and Honey címmel - írja a The Envelope című lap, amely szerint a film forgalmazásáról szóló szerződést vasárnap tették közzé Cannes-ban.

olvass tovább

Salt ügynök

  • 2010. augusztus 17.

Angelina Jolie legújabb filmjével mintha 20 évet visszaugrottunk volna az időben, ugyanis ismét mocorognak az oroszok. A kilencvenes években odáig süllyedt a nagy medve renoméja, hogy a lesajnált szövetséges pozíciójában Hollywood szemében már nem is ők, hanem például az arabok, vagy a kínaik lettek a fő ellenség. Ez mintha változna.

olvass tovább