Kulcsszó keresés /


Életünk férfijai: Apa csak egy van

Sokan azt állítják, hogy a lányok születésüktől fogva apásak, míg a fiúk inkább anyásak. Rám ez az elvileg genetikailag kódolt tulajdonság sokáig nem volt igaz. Apát mindig tiszteltem, mert rengeteget dolgozott, hogy mindenünk meglegyen, de ezért nagyon kevés időt tölthetett velünk.

olvass tovább

Ne hagyj el… Ne lökj el…

Szépítheted a múltat, mit számít, ha másként érzek? Ha azt érzem cserbenhagytál, hátat fordítottál, nem voltál kíváncsi rám, a sikereimre, a fájdalmaimra, az egész életemre. Elhagytál engem, a családodat, mit sem törődve a fekélyes sebekkel. Így volt?

olvass tovább

Én az életet választom!

Önmagunkról mesélni a legnehezebb, különösen, ha életünk egy fájdalmas pontját szeretnénk megosztani másokkal. Magyarországon naponta 7 ember lesz öngyilkos, amelynek legnagyobb áldozatait talán azok jelentik, akikhez közel állt az így elvesztett személy.

olvass tovább

Tippek leendő apukáknak

  • 2015. július 29.

A nők esetében az áldott állapot 9 hónapos alakulása természetszerűleg adódik, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy ennek a csodás időszaknak a leendő apuka is fontos szereplője illetve részese. Mivel ez fizikai és mentális értelemben is egy jelentős átalakulása az életünknek, fontos, hogy kellő felkészültséggel, megfelelő kommunikációval vészeljük át az esetlegesen nehezebb szakaszokat is. Íme, néhány tipp a leendő apukáknak.

olvass tovább