Kulcsszó keresés /


Egy igazi apának a családja az első

  • 2021. február 07.

Apának lenni sokkal több, mint pusztán gyermeket nemzeni. Arról szól, hogy ki vagy, mint személy. Mit képviselsz. Mit tudsz átadni. Arról szól, hogy miként tekint majd rád a gyermeked. Hogy milyen világot teremtesz neki azáltal, ami tőled leginkább telik.

olvass tovább

Ezért ne hagyd egyedül a gyereket az apjával

  • 2016. július 28.

A férfiak a hatalmas felelősség mellett kicsit mindig is úgy tekintettek a gyerekükre, mint egy potenciális kis játszótársra, akikkel együtt szórakozhatnak, ha a szigorú anya nincs a közelben. Nos, az alábbi képek többszörösen is alátámasztják ezt, a leghumorosabb összeállítás következik most ezekről a pillanatokról!

olvass tovább

Az anyává lett apa története

  • 2015. november 06.

Előrebocsátom, azok közé a férfiak közé tartozom, akik mindig is nagyra becsülték a nők munkáját, soha egyetlen pillanatig sem gondoltam, hogy a háztartás és a gyerekek menedzselése ne lenne nagyon komoly feladat. Még azt is megkockáztatnám, hogy amennyire tudtam, próbáltam én is részt venni a házimunkában (remélem, azért a feleségem sincs teljesen más véleményen…), de az elmúlt napok eseményei még mindezek mellett is elgondolkodtattak. Ezeket a gondolatokat szeretném megosztani.

olvass tovább

Köszönjük Fiúk!

  • 2013. szeptember 28.

Azon a napon, mikor első gyermekünk megszületett, életemben először bújtam másvalaki bőrébe. A szülés után pár perccel, kimerülten, fáradtan lebegtem. Talán nem is voltam teljesen a testemben, mikor egy pillanatra átéreztem a férjem érzéseit.

olvass tovább