Legendás sztárpárok, akiket sosem felejtünk el

  • 2017. március 24.

Valamikor elképzelhetetlen volt, hogy Bruce Willis és Demi Moore ne együtt nevelje közös gyermekeiket, vagy Brad Pitt meghallgassa a közvéleményt, és elálljon attól, hogy feleségül vegye Gwyneth Platrowt. És amikor láttuk Angelina Joliet, ahogy éppen felfalja Billy Bob Thorntont, eszünkbe se jutott, hogy a színésznő jó tíz évvel később irgalmas szamaritánus lesz, és nagycsaládos anyuka.

olvass tovább

Happy birthday, Szívtipró!

  • 2015. december 18.

A világ egyik legimádottabb színésze 52 szál gyertyát fúj ma el a tortán. Miatta a földkerekség egyik legirigyeltebb asszonya Angelina Jolie, és miatta vagyunk képesek bármennyiszer újranézni a Tróját. Egy kis ünnepi gifparádéval kívánunk neki nagyon boldog születésnapot. Isten éltessen Brad Pitt!

olvass tovább

Hetedik

  • 2012. május 04.

Klasszikus feeling, mainstream, de azért mégis mintha lenne benne egy apró földalattiság, noha a hatásvadász befejezés kicsit sok, azért mégis megjön a tömegtermékekre nem éppen jellemző gyomorba rúgás

olvass tovább

Kortalan remekművek - Ocean’s trilógia

  • 2012. február 29.

Persze nincsen olyan moziba járó ember, aki ne látta volna, illetve olyan rajongó, aki ne lesett volna el legalább egy-két trükköt attól a csapattól, vagy bandától, ízlésnek megfelelően, aki úgy ejti át áldozatait, hogy később a legnagyobb természetességgel szövetkezik azokkal, akinek keresztbe tett. És még Al Pacino sem úszhatja meg…

olvass tovább

Mozi: Az élet fája

  • 2011. december 16.

Nem túlzás azt állítani, hogy Az élet fája az elmúlt évtizedek legambiciózusabb amerikai filmje – olvasható több kritikában. A film idő-mozaikokból álló „története” egy gyerekkorára visszaemlékező férfi (Sean Penn) emlékeit állítja a középpontba. Eszményi anyjával (Jessica Chastain) és a túlélés ösztönei szerint vezérelt indulatos apjával (Brad Pitt) ápolt ambivalens kapcsolata, illetve az egyik testvér elvesztésének feldolgozása irányítja az emlékképből emlékképbe csapongó film montázs-szerkezetét.

olvass tovább

Brad Pitt ismét hazánkban forgat

  • 2011. június 07.

Brad Pitt lassan hazajár kis hazánkba, ugyanis Marc Foster rendezésében októbertől Magyarországon forgatják a World War Z című zombi thrillert - írta meg a Hollywood Reporter című filmes szaklap.

olvass tovább

Brad Pitt zombis filmben

  • 2011. április 27.

A Max Brook bestselleréből a Paramount stúdióban készülő produkció tíz évvel egy globális zombijárvány után játszódik, s merőben új megközelítést ígér a zombis filmek rajongói számára. A történet a világ különböző pontjain megszólaló szemtanúk elbeszélése nyomán rajzolódik ki. A forgatókönyv J. Michael Straczynski és Matt Carnahan munkája, a rendezői székben pedig Marc Foster ül - közölte a hollywoodreporter.com.

olvass tovább