Kulcsszó keresés /


Elsőre mást hallasz bele, de így sem csalódás – Honda CL500

Amikor a kollégám jelezte, hogy egy CL500-at fog elhozni tesztelésre, akkor őszíntén megmondom,, hogy elsőre a Mercedes jutott az eszembe. Persze tudtam, hogy motort fogunk tesztelni, de valahogy ez a betűkombináció ezt a képet hozta elő rögtön a fejemben. A régi és az új, mint képvilág, különleges módon mégis megmaradt a próbakörök, motorozások során. Természetesen más teljesítményt és élményt okozva, mint a négykerekű CL esetében, de ez egyáltalán nem negatív kijelentés. A Honda CL500 más módon ikonikus.

olvass tovább

Egy tökéletes világ – BMW i7 xDrive60

Üdvözöllek a tökéletesség világában. A BMW i7 által megteremtett minőség és színvonal közelebb hozza a presztízs autókat az igazi luxushoz. Persze lehet benne hibákat kutatni, mondhatjuk talán azt is, hogy az elektromos közlekedés megcsúfolása egy 2,7 tonnás és 5,4 méteres jármű, de teljesen felesleges ezeken gondolkozni, hiszen az autó egész megjelenése és az általa nyújtott szolgáltatások messze túlmutatnak azon, amit megszokhattunk bármelyik négykerekűtől.

olvass tovább

Több mint autó – BMW M340i xDrive

Autósújságírónak lenni rengeteg előnnyel és néhány hátránnyal is jár. A hátrányok közül talán a legzavaróbb, hogy egyre kevesebb autó dobogtatja meg a szívemet. Ez most kicsit furán hangozhat, és nem is arról van szó, hogy ne szeretnék bármilyen négykerekűt, sőt szinte mindet imádom. De az M340i azon kevesek közé tartozik, amelynek minden percét visszavágyom.

olvass tovább

A celebvilág legdrágább testrészei

  • 2015. június 22.

Karcsú végtagok, egyedi hang, vagy éppen formás fenék: a legtöbb hírességnek megvan a maga védjegye. Sőt, sokszor nemcsak védjegyként, hanem elsődleges munkaeszközként is szolgálhatnak bizonyos testrészek, így nem csoda, ha a sztárok előszeretettel kötnek biztosítást saját testükre. Lássuk, melyek a celebvilág legdrágább testrész biztosításai!

olvass tovább

Rálépett a gázra a komáromi Amerikai Autós Találkozó!

  • 2014. augusztus 09.

Szokták mondani, hogy az amerikai autósok is egy nagy család - amennyiben ez így van, péntekre egy méretes családi összejövetel alakult ki a Monostori erődben, ahol idén is rendezik a fesztivált. A bemelegítő nap után ma folytatódott a helyszín feltöltése, érkeznek a négykerekűek, kétkerekűek és persze az amerikai autózás szerelmesei.

olvass tovább

Ferrari FF négykerék-meghajtás

  • 2012. február 04.

A forradalmi FF teljesen új fejezetet nyit a sportos utazóautók szegmensében. Az FF az első Ferrari, amely négykerék-meghajtással rendelkezik és szakítva a hagyományokkal extrém teljesítményt nyújt amellett, hogy egyedülállóan sokoldalú, és lélegzetelállítóan új formavilággal rendelkezik.

olvass tovább