Kulcsszó keresés /


Szíj vagy lánc?

  • 2016. augusztus 08.

Újdonság még a piacon a nem lánccal hajtott elektromos kerékpárok jelenléte. Összeszedtük egy-két pontban, miért jó választás a szíjhajtás és mikor dönts a lánc mellett!

olvass tovább

Sláger - Pedelec kerékpárok

  • 2016. január 19.

Mivel egyre erősebb az érdeklődés a minőségi pedelec-hybrid kerékpárok iránt, így ejtsünk pár szót ismét a témában. Sokan tudjátok, hogy itt is vannak kategóriák és minőségi besorolások. Több cikket is írtunk már a témában, melyek most az archívumunkban elérhetőek az előző oldalunkon. Mivel a régebben elindított "bringometria" rovatunkat szerettétek, ezért itt az új oldalunkon bővebb eszköztárral ezt folytatjuk.

olvass tovább

Bosch szervíz- hibrid kerékpárokhoz!

  • 2014. december 02.

Az idei nyár slágere az elektromos kerékpár volt a piacon (leggyakrabban Bosch motorral ellátott). Nem mindenkinek ismert, hogy a Bosch rendszerhez csak az általuk szervezett tanfolyamon megszerzett tudás, szoftver, diagnosztikai eszközök birtokában nyúlhat bárki.

olvass tovább

Hybrid, pedelec, elektromos és társai - II.rész

  • 2014. július 10.

Az előző hibrid-pedelec cikkünkben sokat elárultunk a legújabb technológiákról de most itt van a cikk folytatása. Megtudhatjuk mely gyártók hogyan oldották meg az elektromos motor és az akkumulátor elhelyezését a kerékpárokban. Fontos részlet mire figyeljünk vásárláskor, ne kelljen utólag okosabbnak lennünk.

olvass tovább