Kulcsszó keresés /


4+1 tipp, ha szeretnénk biztonságban tudni a kütyüinket

  • 2023. május 19.

Nincs olyan nap, hogy ne használnánk valamilyen kütyüt – legyen szó a reggeli kávénk vagy az ebédünk elkészítéséről, munkánk és egyéb feladataink elvégzéséről, vagy az esti kikapcsolódásunkról. Mondhatni minden programunk kapcsolódik valamilyen formában egy elektronikai eszközhöz. De mi történik, ha ezek egyszer csak felmondják a szolgálatot? Az Euronics szakértői most összegyűjtötték a legfontosabb tippeket ahhoz, hogy az ilyen esetek se okozzanak a kelleténél nagyobb bosszúságot.

olvass tovább

2020 Honda e

  • 2020. január 28.

A járműipari trendek rendkívül gyorsan változnak manapság, sőt tán gyorsabban, mint valaha. Ennek hatására a szektor maga is folyamatosan formálódik, és egyre kevésbé emlékeztet egykori önmagára. A Honda előrejelzései azt jósolják, hogy 2030-ban már az elektronika, az automatizáció és a mobilitási szolgáltatások bűvkörében zajlanak majd a fejlesztések, amiben az is nagy szerepet játszik, hogy – környezetvédelmi okokból – egyre nagyobb az igény a tiszta üzemű járművekre, illetve a minél gyorsabb elektromos átállásra.

olvass tovább

HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

  • 2018. október 16.

Vissza a gyökerekhez . Ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztató elektronikai és vele együtt az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.

olvass tovább

Egy igazi élmény hétvége Budapesten

  • 2017. október 24.

Immár hagyománynak számít, hogy karácsony közeledtével a szórakoztató elektronika iránt érdeklődőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megtekintsék, meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál. AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW + II. PROFI FOTO kiállítás - 2017. november 11-12.

olvass tovább

Okos fejhallgató a Sonytól

  • 2015. június 18.

Igazi tudatos fogyasztó lévén, nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy milyen termékeket vásárolok, legyen szó háztartásról, sportról vagy technikai eszközökről. Amikor kezembe vettem a Sony egyik legújabb fejhallgatóját, már eleve magasra tettem a mércét a márkanévnek köszönhetően, és nem csalódtam, amikor órákkal később letettem az asztalra egy tucat zeneszám meghallgatása után.

olvass tovább

Hangfalak csatája és Európa legjobbjai Budapesten

  • 2014. október 20.

Nem mindennapos rendezvényre hívjuk az oldal kedves látogatóit ezen a hétvégén. Október 25-26-án a Duna parti Marriott Hotelban szórakoztató elektronikai kiállításra kerül sor, ahol ígérhetjük – zenében és képben bőven lesz részük az érdeklődőknek.

olvass tovább

Versenykormányos tablet

  • 2013. június 04.

A gyors duplamagos elektronika és legfrissebb Android vezérlés jellemezi ezt a 25 cm-es képátlójú Sencor Element 10.1 táblagépet és a hozzá tartozó Racer kormányt.

olvass tovább

Logitech® Portable Lapdesk N315

  • 2009. szeptember 23.

A minap bemutatott Logitech® Portable Lapdesk N315 segítségével bárhol kényelmesen használhatjuk notebookunkat, ráadásul az egérről sem kell lemondanunk. A Logitech legújabb notebookállványa megvédi az lábunkat és a térdünket az ölünkben tartott notebookból kiáramló forró levegőtől.

olvass tovább

Az egyedülálló képminőségű LG LH9000

  • 2009. szeptember 23.

Az LG Electronics bemutatta a Full LED háttérvilágítással ellátott Full HD felbontású LH9000 LCD TV-jét. A készülék kontrasztban gazdag képet nyújt alacsony energiafogyasztás mellett. Az LG a TV-t a 2009-es berlini Nemzetközi Elektronikai Kiállításon (IFA) mutatta be.

olvass tovább