Kulcsszó keresés /


Nyári színkavalkád

  • 2013. április 23.

A 2013-as nyári Springfield kollekciót egyszerre jellemzi az elegancia, a vidámság és a változatosság. Világos árnyalatok, vibráló smaragdzöld, élénk acélkék és a piros különféle variáció párosulnak légies anyagokkal és új izgalmas szabásvonalakkal.

olvass tovább

A nyakkendő kérdés

  • 2011. március 30.

Sokan temették, és még többen fogják is. Ennek ellenére a nyakkendő továbbra is divat, vagyis a divat szó e ruhadarabra már nem is alkalmazható. A nyakkendő egy ruhadarab, ugyanúgy ahogy egy ing, egy póló, egy nadrág, vagy épp egy boxer. Ebből is láthatjuk, mi már rég a Mars és Föld között utazgatunk, amikor a nyakkendő még mindig köszöni, jól van.

olvass tovább

A Levi’s® bemutatja az 519-es férfi farmert

  • 2010. november 11.

Ebben a szezonban a Levi’s®, az ikonikus amerikai farmer márka visszafogott, letisztult és egyszerű férfi kollekcióval jelentkezik. A klasszikus Levi’s® 501® farmertól a denim és western ingekig ez az évad a várva várt Levi’s® megjelenéshez való visszatérés jegyében zajlik, ahol a kevesebb több, és a minőség az uralkodó.

olvass tovább

Gant 2010 ősz/tél

  • 2010. október 04.

A Gant legújabb őszi-téli kollekcióját az USA fővárosa (1800 óta) Washington D.C. életstílusa ihlette. A város központjában felesleges felhőkarcolókat keresni, helyette hagyja magát képzeletben elvarázsolni a Fehér Ház és a Capitolium fenséges épületeivel, vagy a fiatal egyetemisták társaságában fusson körbe a széles Georgetown-i Egyetem területén.

olvass tovább

A Maybach új napszemüveg kollekciót mutat be

  • 2010. szeptember 27.

Nem akarjuk kimondani, de muszáj: A Maybach lifestyle kiegészítői talán még jobbak, mint az autóik. Vitathatatlanul vonzó designer termékeikre rápillantva egyből érthetővé válik, hogy miért mondjuk ezt. A termékcsalád most tíz szemüvegkerettel és nyolc különböző napszemüveggel bővül, melyek a német optikus cég, az IVKO licence alapján készülnek.

olvass tovább

Michael Kors 2011 tavasz/nyár

  • 2010. szeptember 16.

Michael Kors tavasz/nyári kollekciója laza, elegáns, miközben végtelenül egyszerű. A tervező pontosan belőtte, mi kell 2011 tavaszán, nyarán a nőnek és férfinak. Egyszerű szabás, tiszta vagy épp letisztult színek, közérthető darabok.

olvass tovább