Kulcsszó keresés /


Egyetlen balatoni burgerezőként lett Gault&Millau díjazott a Bitang Burger

  • 2025. november 11.

Libamájjal és fekete fokhagymával startol az ősz a Balaton díjnyertes burgeresénél Bekerült a tíz év után visszatérő Gault&Millau nemzetközi étteremkalauzba, valamint elnyerte a Szakmai Elit „Év hamburgerezője 2025” díját az alsóörsi Bitang Burger. A 2021-ben nyílt vendéglátóhelyet a Gault&Millau "Pop" (Popular Establishments) kategóriájába sorolták, ezzel a magyarországi vendéglátóhelyek felső egy százalékába emelve azt.

olvass tovább

Ez a tökéletes házi hamburger titka

  • 2023. április 20.

A hamburger évek óta az egyik legnépszerűbb étel a világon, az Egyesült Államokban egy főre vetítve átlagosan heti 2,5 darab fogy, ami évente csaknem 50 milliárd darabot jelent. Állandó vita tárgya mind a profi séfek, mind a laikus hobbiszakácsok körében, hogy milyen is a nagybetűs hamburger. A legtöbben a jó minőségű marhahúst és a házi készítést tartják a felejthetetlen ízélmény kulcsának, de ne feledkezzünk meg a zsemléről és a további hozzávalókról sem. A Gorenje összegyűjtötte, miben rejlik a tökéletes házi hamburger titka, hogy felejthetetlenné tegyük a nyári grillezéseket!

olvass tovább

A legjobb hamburgerrecept a világon

  • 2015. október 09.

Ki ne szeretné a hamburgert? Ahogy e sorokat írom, én is egy sajtburgerről ábrándozom. David Rotter sztárséf is hasonló érzéseket táplál a bucis csodák iránt, és megteremtette a világ legfinomabb hamburgerét, ami nem csak a különleges hozzávalók miatt lesz extravagáns, de még otthon is elkészíthető.

olvass tovább