Kulcsszó keresés /


Soha nem látott verseny a Leader of the Year díjakért – 2025 a rekorderősség éve volt

  • 2025. december 02.

Idén minden eddiginél szorosabb és intenzívebb verseny zajlott a Leader of the Year díjakért – így foglalta össze a zsűri egyöntetűen az idei Bizalom Gála hangulatát. Bár a rendezvény évről évre a magyar üzleti élet kiemelkedő vezetőit vonultatja fel, 2025-ben már az első fordulóknál nyilvánvalóvá vált: ez nem csupán egy megmérettetés, hanem egy valódi, nagy tétre menő vezetői bajnokság volt.

olvass tovább

Ezek 2025-ben a karácsonyi lakásdekorációs trendek

  • 2025. november 25.

A karácsony klasszikus színe, a zöld 2025-ben újra reflektorfénybe kerül: díszekben, terítékben és enteriőrökben is ez dominál. Divatos marad emellett a csillogó elegancia a fehér, ezüst és arany színekkel, valamint a bohókás stílus is. Az idei karácsonyi újdonságok közé tartoznak a mókás ajtónálló díszek és vendégváró dekoráció, amelyekkel már a bejárati ajtónál ünnepi hangulatot teremthetünk – külföldön már nagy sláger, itthon pedig egyre többen követik ezt a trendet.

olvass tovább

Különleges élményekben lehet része azoknak, akik most látogatnak el Tokajba
Ünnepi varázslat a Minaro Hotelben

  • 2025. november 23.

Ahogy a tél megérkezik a Tokaji-hegyekre, a Minaro Hotel Tokaj MGallery-ben a színek, illatok és hangulatok ünnepe köszönt be. A szálloda „Magic Tales” című téli programsorozata a karácsony és az év vége varázslatos pillanatait idézi meg – látványos dekorációkkal, zenei estekkel, borélményekkel és a tokaji hagyományokat újraértelmező különleges eseményekkel.

olvass tovább

Szarvasgomba és kaviár jár a pogácsához, ehető arany pedig a kekszhez a Zsolnay Kávéházban

  • 2025. november 14.

A budapesti Radisson Blu Béke Hotel Zsolnay Kávéháza az idei ünnepi időszakban különleges délutáni teával várja a vendégeket minden nap. A szálloda gasztrocsapatát Pécsi Balázs luxusszakértő Stílusgourmand című stílustanácsadó és etikettkönyve inspirálta, a sós és édes falatok a színes képekkel gazdagon illusztrált kötet oldalainak hangulatát idézik meg küllemükben, a luxus attribútumainak tartott alapanyagokban pedig a kiadvány mondanivalója köszön vissza.

olvass tovább

Könnyű mediterrán csirkés zöldségtál – ha valami egészségesre és gyorsra vágysz

  • 2025. október 15.

A rohanó napokban ritkán jut idő egy hosszú, többfogásos vacsorára de az egyszerűség nem kell, hogy a minőség rovására menjen. Ez a mediterrán hangulatú egytálétel minden szempontból a „kevesebb több” elvét követi: könnyű, tápláló, és pont annyira színes, mint amennyire egészséges. A friss zöldségek, az omlós csirkemell és az illatos fűszerek együtt egy olyan harmóniát alkotnak, amitől az egész konyha megtelik a mediterrán életérzés illatával – anélkül, hogy órákig állnál a tűzhely mellett. Tökéletes választás egy stresszes munkanap után, vagy könnyed ebédnek is.

olvass tovább

Így készíts otthon pumpkin spice latte-t!

  • 2025. október 08.

Nem telhet el őszi-téli időszak pumpkin spice latte nélkül. Nem is gondolnánk, hogy milyen egyszerű elkészíteni ennek a sütőtökös, fűszeres kávéspecialitásnak az egészséges, organikus változatát - a lakás pedig egy szempillantás alatt megtelik kellemes hangulattal, amint a levegőbe beleszippantva, megérezzük a fűszerek illatáradatát.

olvass tovább

Mit üzen rólad a reggeli italod?

  • 2025. október 04.

Kávé, tea, smoothie vagy matcha – személyiség és stílus tükre. Vannak reggelek, amikor minden mozdulat szertartássá válik. Ahogy a kávé illata betölti a konyhát, vagy a víz lassan átitatja a tealeveleket, valami elkezd formát ölteni bennünk is: a nap ritmusa. A reggeli ital nem csupán ébresztő, hanem hangulat, döntés és önkifejezés.

olvass tovább

Bor és irodalom: miért találkozik két világ az élményben?

  • 2025. október 03.

Kevés párosítás olyan időtlen, mint egy könyv és egy pohár bor. A kettő találkozása túlmutat a hangulaton: az olvasás és a borozás mélyebb kulturális kapcsolatot hordoz. Az írók évszázadok óta merítenek ihletet a borból, miközben a borászatok is egyre inkább a kultúra támogatói lettek.

olvass tovább

Fűszeres sütőtökkrémleves pirított magvakkal

  • 2025. október 03.

Amikor az ősz lassan beköltözik a napjainkba, és a reggelek hűvösebbé válnak, ösztönösen vágyunk a melengető ízekre. Kevés alapanyag ragadja meg ennyire az évszak esszenciáját, mint a sütőtök. Édes, selymes, mégis karakteres – egyszerre idézi a gyermekkor hangulatát és a kifinomult gasztronómia világát. Nem véletlen, hogy a legjobb éttermek őszi menüjén is ott találjuk, hiszen szinte bármilyen formában képes elvarázsolni.

olvass tovább