Kulcsszó keresés /


Amikor a kapcsolat nem csak folyamatos harc - Ilyen, ha egy érett nővel van dolgod

  • 2024. június 15.

Hogy ne csak a női nemnek kedvezzünk, összeszedtük azt a nyolc tulajdonságot, ami alapján férfiként azt mondhatod, hogy a barátnőd egy igazi főnyeremény, akivel az élet nem folyamatos harcból áll. Vannak olyan dolgok, amikből egyértelműen megállapítható, hogy egy érett gondolkodású, nagybetűs nő mellé sodort az élet. Ha ezek a jelek stimmelnek, akkor van egy jó hírünk!

olvass tovább

Lerombol, hogy utána irányíthasson - A manipulatív emberek taktikái

  • 2024. március 22.

Nem kell ahhoz naivnak lenni, hogy valaki megpróbáljon visszaélni a jóindulatoddal. Sajnos a manipulatív emberekkel az a gond, hogy elgyengítenek, lerántanak mélyre, hogy minél könnyebben irányíthassanak. Ehhez pedig megvannak a készségeik. Muszáj odafigyelni a korai jelekre, ha nem akarod teljesen elveszíteni önmagad egy olyan személy miatt, aki valójában csak használ téged.

olvass tovább

Időben menekülj! - Innen ismered fel a mérgező embereket

  • 2024. február 05.

Egy mérgező kapcsolatba nagyon könnyű belecsúszni, ugyanis a mérgező emberek előszeretettel mutatkoznak igazi énjüket álarc mögé rejtve. Azonban minden esetben vannak figyelmeztető jelek, és ha hajlandóak vagyunk csak egy kicsit is racionálisak maradni és átlátni a rózsaszín ködön, akkor talán még időben felismerhetjük a problémákat, és elmenekülhetünk.

olvass tovább

10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kéne a nőkről

  • 2024. január 02.

Mi, nők, sokszor annyira szeretnénk, ha a férfiak tudnának olvasni a gondolatainkban és képesek lennének kódolni az általunk küldött, és szerintünk egyébként teljesen egyértelmű jeleket, hogy időnként tényleg elhisszük, ők mindezekre valóban képesek. De nem. Az alábbi 10 dolgot viszont tényleg jó lenne minden hím fejébe beleverni, akár erőszakkal.

olvass tovább

Azonnali kapcsolódás - jelek, hogy egy olyan baráttal találkoztál, aki a lelki társad

  • 2023. október 14.

A lélektársi barátságok ugyanolyan fontosak, mint a lélektársi szerelem. Találkoztál már olyan baráttal, aki egyszerűen csak magával ragadott? Mintha mindig is ismertétek volna egymást. Mintha minden titkod őrzője lenne? Vannak ugyanis olyan lelki kapcsolódások, melyek magukban foglalják ezt. De honnan tudod, hogy ez a barátság lelki társ kapcsolat? Íme 4 konkrét jel, amire figyelni kell.

olvass tovább

Tévedünk, amikor azt gondoljuk pár hónap elég megismerni valakit igazán

  • 2023. augusztus 28.

Persze sokszor gondoljuk már az első pillanattól, hogy a tökéletesen működő kapcsolatban élünk, és a minket körülvevő rózsaszín felhő miatt olyan, mintha ezer éve ismernénk a másikat, mindenkinél jobban, azonban ahhoz, hogy a másikat igazán megismerjük, hosszú út vezet. Vannak azonban bizonyos jelek, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy a nőt, akit szeretsz, és akivel esetleg az életedet szándékozod leélni, valóban ismered, az igazi énjét, mindenféle megfelelési vágy, vagy csalóka ígéret nélkül.

olvass tovább

Figyelmen kívül hagyja a véleményed - Mi mutat arra, hogy a partnered nem értékel?

  • 2023. augusztus 11.

Minden ember megérdemli, hogy egy olyan egészséges párkapcsolatban éljen, ahol nem kell visszaszorítania önmagát, az igényeit és lehet véleménye a saját érzéseiről, gondolatairól. Azonban sajnos sokszor látni olyan kapcsolatokat, ahol az egyik fél sokkal kevésbé értékeli a partnerét, mint kellene. Milyen jelek figyelhetőek meg ezen kapcsolatok dinamikájában?

olvass tovább