Kulcsszó keresés /


TOP5: Johnny Depp legjobb filmjei

  • 2022. június 10.

Az elmúlt hetekben óriási volt a felhajtás Johnny Depp és Amber Heard bírósági tárgyalása miatt. Azonban ne felejtsük el, hogy a színész a tegnapi napon ünnepelte az 59. születésnapját. Ennek apropóján a legjobb filmjei közül válogattunk.

olvass tovább

Helena Bonham Carter legjobb filmjei

  • 2017. május 26.

Helena Bonham Carter nem csak felesége, hanem múzsája is Tim Burtonnek, így a különleges képi világáról ismert rendező rengeteg filmjében láthatjuk, gyakran Johnny Depp oldalán. A mai napon 51. születésnapját ünneplő színésznőnek rengeteg emlékezetes alakítást köszönhetünk, íme a legjobb filmjei!

olvass tovább

Egy jobb jövő reményében

  • 2014. április 18.

Az intelligens gépek mentik meg a világot: tudják a választ az előttünk álló legnagyobb kihívásokra. Elemző erejük többre lesz képes, mint az emberiség összes elméje együttvéve. Jobb jövőt építhetünk. De a gép meghaladja tervezőjét…

olvass tovább

Mozi: alkoholista szerepben tündököl Johnny Depp

  • 2011. december 06.

Egy zaklatott életmódot élő new yorki újságíró, Paul Kemp (Johnny Depp) a nagyvárosi zsivajból kiszabadulva Puerto Rico csodás szigetére megy, hogy egy helyi lapnak publikáljon. Paul hamar belerázódik a sziget rumfűtötte életvitelében, és össze is barátkozik két ingatlanfejlesztési ügynökkel, Chenault-tal és Sandersonnal.

olvass tovább

Schott: a féktelen életérzés

  • 2011. január 10.

Schott dzseki viselése az a féktelen életérzés, mintha egy dragsterben ülnél! Olyan stílusos világsztárok kedvencei, mint: Arnold Schwarzenegger, Lady Gaga, Johnny Depp, Marlon Brando, James Dean. A legnagyobb amerikai bőrdzsekiket gyártó cég kollekciójához már Magyarországon is hozzájuthatsz.

olvass tovább