Kulcsszó keresés /


Nem csupán Hollywood nagyjai, de a Lexus UX is feltűnt a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén

  • 2019. szeptember 08.

A lángvörös ruhába öltözetett Lexus UX 250h is jelen volt az Európa egyik legrangosabbjának számító Velencei Filmfesztivál nyitányán, számos híresség társaságában csillogva a vörös szőnyegen, a Lexus ugyanis immár harmadik éve szerepel a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, a La Biennale di Venezia szponzoraként. A VIP vendégeket 35 autóból álló Lexus-flotta szállította, köztük olyan hírességek is megtapasztalhatták a vadonatúj Lexus UX crossover és a vadonatúj Lexus ES felsőkategóriás luxuslimuzin kényelmét, mint Brad Pitt, Scarlett Johansson, Jude Law, John Malkovich, Adam Driver, Penelope Cruz, Laura Dern, Mel B, Juliette Binoche, Stacy Martin, vagy épp Catherine Deneuve.

olvass tovább

Top5: Jude Law legjobb filmjei

  • 2018. május 09.

Jude Law korábban magánéletéről volt meglehetősen híres, azonban az idő előrehaladtával színészi tehetsége is bőven utat tört magának. Jöjjön most tőle az öt legkiemelkedőbb alkotása.

olvass tovább

Jude Law fogadást kötött

  • 2015. november 03.

Az 5. Whisky Show Budapest több, mint harminc kiállítót és számtalan whisky-t sorakoztat fel november 7-én a Corinthia Hotelben. A rendezvényre Budapestre érkezik Colin Dunn whisky nagykövet, aki azt a ritkaságot, a Johnnie Walker BlueLabelt is kóstoltatja, amely másodjára inspirálta versengésre Jude Law-t és GiancarloGianninit.

olvass tovább

Dior új kampányarca Jude Law

  • 2010. augusztus 31.

Az utóbbi időszakban egyre gyakrabban találkozunk olyan divat, illetve parfüm kampányokkal, amiknek elkészítik a filmes változatát is, általáb már befutott színészekkel, vagy modellekkel.

olvass tovább

Dunhill kampány Jude Law nélkül

  • 2010. március 16.

Az elmúlt időszakokban Jude Law népszerűsítette a Dunhill kollekcióit, a 2010-es tavaszi/nyári kampányban azonban már nem ő, hanem Ollie Edwards lesz a márka arca. A fotós Greg Williams.

olvass tovább

Repo Men - Itt az új szíved. Alig egy millió dolcsi

  • 2010. január 23.

A jövőben az ember bármilyen szervet be tud szerezni hitelre, ám ha nem rendezi tartozását időben, eljönnek a behajtók és könyörtelenül kivágják, levágják azt a "terméket", amit az illető vett. Jude Law is egy behajtót alakít, aki egy eset során megsérül, új szívet kap, ám nincs pénze fizetni a részleteket, ezért érte is eljönnek...

olvass tovább