Kulcsszó keresés /


Paneltuning vésés nélkül

  • 2014. szeptember 20.

Úgy tűnik, az évekkel ezelőtt oly divatos wenge+kiwizöld párosítás a lakberendezésben még most is sok ember ízléséhez közel áll. Persze a trendek már egészen más irányba mutatnak, de ahogy a mediterrán stílus is jó ideje befészkelte magát sok ember otthonába, úgy ez a modern otthonokban még sokáig kedvelt lesz.

olvass tovább

Pezsgőszín és hullámfal

  • 2013. szeptember 14.

Ez volt a 19. szoba, amit a Térnyerőkben betámadtunk! Egy tágas, ugyanakkor meglehetősen kopár nappali-étkezőt kellett otthonossá varázsolni úgy, hogy a tulajdonossal nem is konzultálhattunk. Hogy miért?

olvass tovább

Hobbycuccot a kredencre

  • 2013. augusztus 24.

Mindig is vágytam egy régi kredencre, amit saját kezűleg újíthatok fel és majd egyszer az otthonom különleges darabja lesz. Ez sokminden miatt valószínűleg még jó ideig várat magára, de addig is volt alkalmam felújítani egy darabot, méghozzá hobby technikákat alkalmazva.

olvass tovább

Ízlések és pofonok

  • 2013. augusztus 11.

Pár héttel ezelőtt elhoztam egy bútort az IKEA FYND részlegéről. Ez elsőre nem hangzik túl izgalmasan, viszont, ha azt mondom, hogy a küldetés szerint egy kis DIY is játszik a dologban, az minden bizonnyal már felcsigáz Titeket.

olvass tovább

Szoba kilátással

  • 2013. augusztus 09.

Most éreztem először, hogy kreatív energiáim apadnak, féltem, hogy nem lesznek jó ötleteim. Ráadásul fáradt és kimerült voltam, hétről hétre kellett új dolgokat villantanom, és ahogy minden szobánál, most is egyetlen napom volt mindent kitalálni és megtervezni. Aztán átfutottam éjjel a Pinterestet, a kedvenc diy blogokat, sőt, még a saját blogomról is merítettem ötletet, így végül összeállt a kép. Megmutatom, milyen volt a kezdőállapot:

olvass tovább

Könyvespolcok másképp

  • 2013. augusztus 05.

Amikor kitaláltuk, hogy egy fedél alá költözünk, sokat törtük a fejünket a könyvek elhelyezésén. Borostás Úr ugyanis imád olvasni, és a jobbnál jobb könyveit nem akartuk dobozban, vagy a szekrény mélyén tárolni. Viszont könyvszekrényre meg sajnáltuk a pénzt, még az olcsó Ikeásra is. Ezért mást találtunk ki!

olvass tovább